3 y?lda toplam 10 milyon dolar civar?nda bir para alacaklarm??. Biz Vodafone'dan ne kadar al?yoruz bilmiyorum ama herhalde bundan fazlad?r.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Nefretimsin Gs
??k?ş
X
-
Aslı Doruk Ilhan tarafından Gönderilmiş Mesajı göster3 y?lda toplam 10 milyon dolar civar?nda bir para alacaklarm??. Biz Vodafone'dan ne kadar al?yoruz bilmiyorum ama herhalde bundan fazlad?r.
Yorum Yap
-
Aslı ?etin Karademiro?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ali Belindir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Guray Gunal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSar?s?ndan k?rm?z?s?ndan, futbolcusundan, y?netiminden, lisesinden, yav?ak semti beyo?lundan, tarihinden, frans?z k?lt?r?nden, hagisi, fatih'i, b?lenti, k?pe?inden, lobisinden, tarihinden, stad?ndan, stad?n?n bulundu?u semtten, vergisinden, alg?s?ndan, adas?ndan, floryas?ndan, ergunundan, aldulrahiminden, albayrak?ndan, d?r?st?nden, ?erefsizinden, 1905 inden geldi?i 2015 ine kadar neyi varsa nefret ediyorum. Nefretimi kelimelerle tarif edemiyorum allah belas?n? versin o kendini be?enmi? yav?ak yosma taraftar?ndan. Yaz?yorum s?yl?yorum kusam?yorum nefretimi yok olas?n in?allah. Lisesinden mezun olanlar? unutmu?um. Onlar? da kat?yorum. Lan k???k ?ocuk g?rsem sar? k?rm?z? pataklayasay?m tokatlayas?m geliyor. ?erefsizsizdiniz, ?erefsizsiniz ve ?erefsiz olacaks?n?z. Hepinizden nefret ediyorum. Tez zamanda tarihten yok olursunuz in?allah. Doyamad?m sonra gelir devam ederim.
Yorum Yap
-
Aslı Guray Gunal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSar?s?ndan k?rm?z?s?ndan, futbolcusundan, y?netiminden, lisesinden, yav?ak semti beyo?lundan, tarihinden, frans?z k?lt?r?nden, hagisi, fatih'i, b?lenti, k?pe?inden, lobisinden, tarihinden, stad?ndan, stad?n?n bulundu?u semtten, vergisinden, alg?s?ndan, adas?ndan, floryas?ndan, ergunundan, aldulrahiminden, albayrak?ndan, d?r?st?nden, ?erefsizinden, 1905 inden geldi?i 2015 ine kadar neyi varsa nefret ediyorum. Nefretimi kelimelerle tarif edemiyorum allah belas?n? versin o kendini be?enmi? yav?ak yosma taraftar?ndan. Yaz?yorum s?yl?yorum kusam?yorum nefretimi yok olas?n in?allah. Lisesinden mezun olanlar? unutmu?um. Onlar? da kat?yorum. Lan k???k ?ocuk g?rsem sar? k?rm?z? pataklayasay?m tokatlayas?m geliyor. ?erefsizsizdiniz, ?erefsizsiniz ve ?erefsiz olacaks?n?z. Hepinizden nefret ediyorum. Tez zamanda tarihten yok olursunuz in?allah. Doyamad?m sonra gelir devam ederim.
[emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
?.hac?osmano?lu gs ile s?ylediklerinde hakl?yd? , hen?z form tutamam?? gsyi o ma?la aya?a kald?rd?lar t?pk? bizim ge?en y?l olimpiyatta yenilip onlar? yar??a soktu?umuz gibi .Ama iho o kadar ?uursuz konu?tu ve sa?malad? ki arada s?yledi?i do?ru ?eyler de kaynad? gitti. Benden daha fazla nefret eden biri olmaz diyorum ama burda g?r?yorum var gibi .Sahada h?rs?zl?k , terbiyesizlik yapt?klar? halde pi?kin pi?kin g?len , saha d???nda entrika ?evirdikleri halde asalet timsaliymi? gibi y?r?yen, ?ereften nasibini almam?? d?nyan?n en rezil camias?. Bunlar? kendine dost g?ren bir Be?ikta?l?n?n zekas?ndan ??phe ederim.
Yorum Yap
-
Bug?n de Rize koydu ohhhhhh ??yle bir kurulup koltu?uma keyifle izleyeyim, lan ?u s?k?c? cumartesi ak?am?m? keyiflendirdiniz kedicikler. Kim koyarsa koysun Allah raz? olsun, en iyi g?n?n?z b?yle olsun. ?u d?nyada beni mutlu eden 2 ?ey biri e?imin g?l?msemesi 2 g?t olmu? gs l? ifadesi. O gol yedikten sonraki surat ifadeniz var ya ona bitiyorum dostum. Her gol yedi?inizde ifadelerinizi ayr? ayr? seyretmek istiyorum, paha bi?ilemez. Abdurrahim naber lan iyi misin? 3-2 de Canl? yay?na ba?land???nda yav?ak yav?ak s?r?tan Hasan ?a? nerdesin lan? Annene selam s?yle galatasaray g?cenme. Hele o teknik direkt?rleri var ya hamza hanzoo?lu o sinsi efendi g?r?nen duru?unda ne sinsilikler var ne dolaplar ?eviriyorsun de?ilmi fato? ?zerinden hepinizin can? cehenneme g?tlekler.
Yorum Yap
Yorum Yap