Aslı Mehmet Erhan tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Nefretimsin Gs
??k?ş
X
-
-
Aslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGalatasaray Ola?an?st? Genel Kurulu'nda ba?kanl?k i?in Alp Yalman ve Duygun Yarsuvat yar??acak.
Kim bunlar? K?saca anlatacak var m?? (Not: ?erefsiz olduklar?n? biliyoruz )
Yorum Yap
-
Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGalatasaray Ola?an?st? Genel Kurulu'nda ba?kanl?k i?in Alp Yalman ve Duygun Yarsuvat yar??acak.
Yorum Yap
-
Aslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGalatasaray Ola?an?st? Genel Kurulu'nda ba?kanl?k i?in Alp Yalman ve Duygun Yarsuvat yar??acak.
Yorum Yap
-
Aslı Serkan Guven tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteri?lerinde ilimunati ?yesine en ?ok benzeyen kazan?r.. gs y?netimlerinim abd?lrahim harici hepsi b?yle tiplere benzemiyor mu sizce
Yorum Yap
-
Bu beyo?lu ?ocuklar? kadar ?... Bir camia ve taraftar toplulu?u daha yok d?nya da.. Ulan ofisi a?al? 10 dakika olmu? daha ?ay? yeni demlemi?im,koyu gs'li yan kom?um geldi; neymi? efendim T?rkiye'de Be?ikta? kadar hakem taraf?ndan kollanan ba?ka bir tak?m daha yokmu?... ?irkef monaco'du?um hepsi. Sabah sabah tahrik etti. Gel dedim ?ay? yeni demledim senle oturup biraz konu?al?m. Ald?m bunu kar??ma, 92-93 sezonundan bir ba?lad?m, 2000 y?l?,melo,vergi ka??rmalar,borsa spek?lasyonlar? m?hendis oktay vs,vs ve en son 4-1 lik arsenal ma??na kadar bi giri?tim buna. 10 metrelik mesafe de ki yan d?kkana 30 dakika da zor y?r?d?. Y...k o?lu y...k hepsi nefretimsiniz ulan.. !
Beyo?lu yosmalar? sizi..
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Yorum Yap
Yorum Yap