Osman Tanburac?: K?sa kesiyorum, batt?k.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Nefretimsin Gs
??k?ş
X
-
Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?ok zor ama; Allah ?lmeden sizin batt???n?z? g?stersin bana ba?ka bir ?ey istemiyorum.
U?a??n?z da d??ebilir, ona da tav?m.
U?ak i?i olmas?n abi o kadar da de?il.
Yorum Yap
-
Aslı Ali Kurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?ok zor ama; Allah ?lmeden sizin batt???n?z? g?stersin bana ba?ka bir ?ey istemiyorum.
Yorum Yap
-
Aslı Aycan Kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAdamlar ?nal? ibra etti ya la
Yorum Yap
-
Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Aycan Kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAdamlar ?nal? ibra etti ya la
Yorum Yap
-
Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ali Kurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?ok zor ama; Allah ?lmeden sizin batt???n?z? g?stersin bana ba?ka bir ?ey istemiyorum.
Yorum Yap
-
Aslı Ali Kurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ali Kurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?ok zor ama; Allah ?lmeden sizin batt???n?z? g?stersin bana ba?ka bir ?ey istemiyorum.
Yorum Yap
-
?u tarz i?lerin ibra edilmesi kul?plere yap?lan ihanettir benim nazar?mda.
Kul?p bilmem ka? milyon dolar bor? i?inde, bunun b?y?k ?o?unlu?u ?nal Aysal d?neminde ger?ekle?mi? ve ?st?ne ?stl?k zoru g?rd???nde g?revi b?rak?p ka?m?? adam? ibra ettiler.
Bu ihanet de?il de nedir.
Bu t?r adamlar? ve bu t?r adamlara oy kullan?p ibra edenleri kul?pten ihra? etmeliler asl?nda.
O zaman belki bir ?eyler d?zelebilir.
Onun d???nda masa ba?? oyunlar? ile Gs bu ?lkede batmaz, bat?r?lmaz.
Arkas?nda ciddi bir siyasi g?? oldu?unu d???n?yorum.
Yorum Yap
Yorum Yap