Aslı Burak U?ur tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Nefretimsin Gs
??k?ş
X
-
Aslı Doruk Kaymak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSimdi yuvarlark hesap 1.5 milyon mu yoksa 1 miyon mu borclari?
Yorum Yap
-
Aslı Ibrahim Aydemir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Doruk Kaymak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSimdi yuvarlark hesap 1.5 milyon mu yoksa 1 miyon mu borclari?
Yorum Yap
-
Aslı Doruk Kaymak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ibrahim Aydemir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Doruk Kaymak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSimdi yuvarlark hesap 1.5 milyon mu yoksa 1 miyon mu borclari?
Yorum Yap
-
Aslı Sinan.?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Burak U?ur tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Sinan.?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Burak U?ur tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Sinan; yeni parayla 1 milyar 453 bin lira, eski parayla 1 katrilyon 453 milyar demek istedin galiba
1 milyon lira bir Mehmet Aky?z paras? ediyor yeni parayla. 1 milyar lira da "galataspor!"un borcu ?imdi benim yukarda yazd???m 10 haneli bir rakam. bu 6 tane s?f?r demek milyon demek. 9 tane s?f?r da milyar demek. O zaman benim yazd???m rakam ka?? ben oraya 10 haneli rakam yazd?ysam bu katrilyon mu oluyor ben anlayamad?m abi say?lardan anlayan biri gelip beni bi ayd?nlats?n
Yorum Yap
-
Aslı Burak U?ur tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Sinan.?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Burak U?ur tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Bir ara seninle say? antrenman? yapal?m, ?al??t?raca??m seni bu konuda karde?im Senin yazd???n rakam 1 milyar 453 bin ?imdi 6 tane s?f?r milyon demek de s?f?rlar kendi ba??na bir say? ifade etmez 6 tane s?f?r art? bir rakam yani 7 haneli bir say? milyon demek 3 hane daha koyarsan milyar oluyor bu da 10 haneli bir say? demek yani senin yazd???n da 10 haneli oldu?u i?in milyar? ifade ediyor.
Neyse abi bilgiler ve hesaplamalar i?in te?ekk?rler
Yorum Yap
-
Aslı Sinan.?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Burak U?ur tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Sinan.?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Burak U?ur tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Bir ara seninle say? antrenman? yapal?m, ?al??t?raca??m seni bu konuda karde?im Senin yazd???n rakam 1 milyar 453 bin ?imdi 6 tane s?f?r milyon demek de s?f?rlar kendi ba??na bir say? ifade etmez 6 tane s?f?r art? bir rakam yani 7 haneli bir say? milyon demek 3 hane daha koyarsan milyar oluyor bu da 10 haneli bir say? demek yani senin yazd???n da 10 haneli oldu?u i?in milyar? ifade ediyor.
Neyse abi bilgiler ve hesaplamalar i?in te?ekk?rler
Yorum Yap
-
Aslı Fahri Capci tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDuygu Ba?gan; ocak ay?nda top?ular?m?zdan indirim isteyece?iz..
?enlikler ba?las?n
Yorum Yap
-
Aslı Fahri Capci tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDuygu Ba?gan; ocak ay?nda top?ular?m?zdan indirim isteyece?iz..
?enlikler ba?las?n
Yorum Yap
Yorum Yap