Aslı Amac Ozgun Idris Okay tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Nefretimsin Gs
??k?ş
X
-
Aslı Mehmet Ali Bulut tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGese K?l?b?n?n Borcu 1 milyar 428 milyon TL olarak Ola?an?st? Mali Kongresinde a??kland?
Yorum Yap
-
https://eksisozluk.com/entry/47533325
Arsene Wenger dinozoru gaassaray T?rkiyenin en iyi tak?m? demi?.tehlike ?anlar? ?al?yor44
Hem bizi ne ?abuk unuttun be dino,bala gte ge?tiniz turu
Yorum Yap
-
Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Bulut tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGese K?l?b?n?n Borcu 1 milyar 428 milyon TL olarak Ola?an?st? Mali Kongresinde a??kland?
Yorum Yap
-
Aslı Doruk Kaymak tarafından Gönderilmiş Mesajı göstersimdi borc 1.000.453 TL MI YOKSA 1.453.000 TL MI ?
Benim matematik kapasitem bu rakamlar? b?yle yaz?nca yetersiz kald? gibi ama 1 trilyon 453 bin lira diye biliyorum.
Yorum Yap
-
azm-i hammam edelim s?rt??t?rem ben sana
kise ile sabunu, rahat etsin cism-? can.
lal-? ?arap i?irem ve slatup ge?irem
parma??na y?z???, hatem-i zer drah?an.
eyil eyil sokay?m iki tutam azm?d?r?
lale ile s?mb?l? kak?l?ne nevcivan.
diz ??kerek ?n?ne ?l?k ?l?k ak?tam,
bir g?m?? ibrik ile destine ab-i revan.
sal?narak giderken arkandan ben sokay?m,
ard ete?in beline, olmas?n ?amur aman.
kulaklar?ndan tutam, dibine kadar sokam,
sahtiyenden ?izmeyi, olas?n yola revan.
?yle bir sokay?m ki kalmas?n d??arda hi?
d??man?n ba?r?na han?erimi nag?han.
herkese vermektesin bir de bana versene,
avu? avu? alt?n?, olsun kulun ?aduman.
e?er arzu edersen ben a?z?na vereyim,
yeter ki sen kulundan lokum iste her zaman.
Yorum Yap
-
Aslı Sinan.?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Doruk Kaymak tarafından Gönderilmiş Mesajı göstersimdi borc 1.000.453 TL MI YOKSA 1.453.000 TL MI ?
Benim matematik kapasitem bu rakamlar? b?yle yaz?nca yetersiz kald? gibi ama 1 trilyon 453 bin lira diye biliyorum.
Yorum Yap
-
Aslı Burak U?ur tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Sinan.?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Doruk Kaymak tarafından Gönderilmiş Mesajı göstersimdi borc 1.000.453 TL MI YOKSA 1.453.000 TL MI ?
1 milyon lira bir Mehmet Aky?z paras? ediyor yeni parayla. 1 milyar lira da "galataspor!"un borcu ?imdi benim yukarda yazd???m 10 haneli bir rakam. bu 6 tane s?f?r demek milyon demek. 9 tane s?f?r da milyar demek. O zaman benim yazd???m rakam ka?? ben oraya 10 haneli rakam yazd?ysam bu katrilyon mu oluyor ben anlayamad?m abi say?lardan anlayan biri gelip beni bi ayd?nlats?n
ekleme olarak galatasaray?n bor? yapt??? parayla 1400 tane Mehmet Aky?z m? al?n?yor deli para.
Yorum Yap
-
Aslı Sinan.?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Burak U?ur tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Sinan.?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Doruk Kaymak tarafından Gönderilmiş Mesajı göstersimdi borc 1.000.453 TL MI YOKSA 1.453.000 TL MI ?
1 milyon lira bir Mehmet Aky?z paras? ediyor yeni parayla. 1 milyar lira da "galataspor!"un borcu ?imdi benim yukarda yazd???m 10 haneli bir rakam. bu 6 tane s?f?r demek milyon demek. 9 tane s?f?r da milyar demek. O zaman benim yazd???m rakam ka?? ben oraya 10 haneli rakam yazd?ysam bu katrilyon mu oluyor ben anlayamad?m abi say?lardan anlayan biri gelip beni bi ayd?nlats?n
Yorum Yap
-
Aslı Sinan.?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Burak U?ur tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Sinan.?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Doruk Kaymak tarafından Gönderilmiş Mesajı göstersimdi borc 1.000.453 TL MI YOKSA 1.453.000 TL MI ?
ekleme olarak galatasaray?n bor? yapt??? parayla 1400 tane Mehmet Aky?z m? al?n?yor deli para.
Yorum Yap
Yorum Yap