Aslı ?etin Karademiro?lu tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Nefretimsin Gs
??k?ş
X
-
Devir d?ner bir g?n mutlaka hesab? sorulur.Aslı Halil Yildiz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHic bisey olmayacak adamlarin istedigi oluyor surekli at kosturuyorlar ligdeAslı ?mer Avana? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEr ya da ge? bunlar i?in Soru?turma a??lacak...
SM-N900 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Envoy? de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Yorum Yap
-
Adamlar masa ba??nda g??l?. ?nsanlar? a?lay?p y?nlendirmeyi ?ok iyi biliyolar. Bizim y?netimimiz kadar pasif bi y?netim yoktur bu konularda. Herkese mavi boncuk da??tmaya devam etsinler.Aslı Murat Kele? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNe yapal?m istersin gidip TFF binas?n? ate?e mi verelim yoksa Fulya tesislerini havaya m? u?ural?m?Aslı ?etin Karademiro?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHep b?yle avutal?m kendimizi y?llarcaAslı Murat Kele? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAllah bu yap?lan haks?zl?klar?n elbet bir g?n hesab?n? sorar?????
Yorum Yap
-
Sadece Fikret orman ?n konu?mas?yla olmuyorAslı ?etin Karademiro?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAdamlar masa ba??nda g??l?. ?nsanlar? a?lay?p y?nlendirmeyi ?ok iyi biliyolar. Bizim y?netimimiz kadar pasif bi y?netim yoktur bu konularda. Herkese mavi boncuk da??tmaya devam etsinler.Aslı Murat Kele? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNe yapal?m istersin gidip TFF binas?n? ate?e mi verelim yoksa Fulya tesislerini havaya m? u?ural?m?Aslı ?etin Karademiro?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHep b?yle avutal?m kendimizi y?llarcaAslı Murat Kele? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAllah bu yap?lan haks?zl?klar?n elbet bir g?n hesab?n? sorar?????
17 tak?m manifesto a??klamal? ya da ma? i?inde ?ok b?y?k olay mesela kaleci Fatih?in hakeme yumruk atmas? gibi b?t?n d?nyan?n ilgisini ?ekecek bir hareket ...
Bu orospu cocuklar? iyice al??t? ?ike ile ma? kazanmaya
Bakal?m Pazar g?n? neler olacak ben Ba?ak?ehirli bir futbolcu olsam ve e?er ma? bug?nk? gibi katledilecek olursa gerekeni yapar?m.
Yorum Yap
-
?lk penalt?y? g?rd?mde tam ?izgi ?zerinde sankiAslı A.Sefik Cokgungor tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?lk penalt? kal?b?m? ba?ar?m d??arda ikincide penalt? de?il.
Bi camia bu kadar kollan?lmaz Allah?n?zdan bulun
Yorum Yap
Yorum Yap