arkada?lar yeri de?il ama bu gs lilerle ba?ak ge?ti?imiz chuchu ?ark?s?n?n ad? ne olarak ge?iyor ?
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Nefretimsin Gs
??k?ş
X
-
Aslı berkay ozgultekin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterarkada?lar yeri de?il ama bu gs lilerle ba?ak ge?ti?imiz chuchu ?ark?s?n?n ad? ne olarak ge?iyor ?
https://youtu.be/FDs6dADBmI0
Yorum Yap
-
Aslı ?smet Koparan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Levent.Sahin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFatih terim teknik direkt?rden ?ok ba?kan gibi konu?uyor..?yle bir konu?uyorki olabilecek s?k?nt?larda direk y?netimi taraftar?n ?n?ne at?yor..Herhangi bir ba?kan?n bu adamla iyi ge?inebilmesi m?mk?n de?il..Adam ma? sonu teknik taktik hi?bir?ey konu?mad? s?rekli transfer konu?tu birde oyuncular? taraftar?n ?n?ne att?
Yorum Yap
-
Aslı Levent.Sahin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı ?smet Koparan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Levent.Sahin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFatih terim teknik direkt?rden ?ok ba?kan gibi konu?uyor..?yle bir konu?uyorki olabilecek s?k?nt?larda direk y?netimi taraftar?n ?n?ne at?yor..Herhangi bir ba?kan?n bu adamla iyi ge?inebilmesi m?mk?n de?il..Adam ma? sonu teknik taktik hi?bir?ey konu?mad? s?rekli transfer konu?tu birde oyuncular? taraftar?n ?n?ne att?
Hass.... lan ordan!
Yorum Yap
-
Iyice dellendiler.... Alan transferi g?tlerinde patlamis...:
Galatasaray, Alan i?in Menajer ?zkan Do?an?a yetki veriyor.Alan ise ??zkan Do?an?? tan?m?yorum? deyince d?n Dubai?de otelde ?zkan Do?an ile Alan aras?nda fiziki dereceye yak?n kavga ??k?yor ve transfer iptal oluyor.
GS liler neler yaziyor neler...
D?nen ucagin kaybolmasini dileyenlerden basla ..... Istifa isteyenler.... Ortalik Kaos oldu...
Yorum Yap
-
Aslı Tu?ba G?rel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterismail demiriz fet? den 6 y?l 3 ay hapis cezas?na carpt?r?lm?s,di?erleri ka?ak zaten
Yorum Yap
-
Fet? Gs konusunda baz? sorular?m var. 1. Fet? niye gs yi se?ti? Hadi se?ti diyelim, gs nin ba?ar?l? olmas? ona ne verir? 2. Hadi yurt i?inde hakemi, rakip tak?m oyuncular?n? falan ba?lad? diyelim, uefa kupas?na nas?l bir etkisi olabilir ki bir olu?umun?
Bir gs li bana gelip bunlar? sorsa ben cevap veremem. Umar?m birisi beni ayd?nlat?r da bende o sorular? soran gs lilere cevap verebilirim. Fet?c? gs diyen ve bunu a??klayamayan birisi olmak istemem.
Gesendet von meinem SM-G930F mit Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Hamit Bektas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFet? Gs konusunda baz? sorular?m var. 1. Fet? niye gs yi se?ti? Hadi se?ti diyelim, gs nin ba?ar?l? olmas? ona ne verir? 2. Hadi yurt i?inde hakemi, rakip tak?m oyuncular?n? falan ba?lad? diyelim, uefa kupas?na nas?l bir etkisi olabilir ki bir olu?umun?
Bir gs li bana gelip bunlar? sorsa ben cevap veremem. Umar?m birisi beni ayd?nlat?r da bende o sorular? soran gs lilere cevap verebilirim. Fet?c? gs diyen ve bunu a??klayamayan birisi olmak istemem.
Gesendet von meinem SM-G930F mit TapatalkEn son düzenleyen Tu?ba G?rel; 09-04-2019, 11:10.
Yorum Yap
-
Aslı Hamit Bektas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFet? Gs konusunda baz? sorular?m var. 1. Fet? niye gs yi se?ti? Hadi se?ti diyelim, gs nin ba?ar?l? olmas? ona ne verir? 2. Hadi yurt i?inde hakemi, rakip tak?m oyuncular?n? falan ba?lad? diyelim, uefa kupas?na nas?l bir etkisi olabilir ki bir olu?umun?
Gesendet von meinem SM-G930F mit Tapatalk
Bu ?erefsizler 15 sene ?ampiyon olamay?p Be?ikta? ve Fenerbah?e'nin ?ok ?ok uza??nda kalacaklar?n? anlay?nca bu tarz i?lere de ba?vurma yolunu se?tiler.
Bu ?lkeye ?ike, ?aibe, te?vik gibi t?m unsurlar? getirek ilk kul?p bunlard?r.
T?rkiye'de hi? bir kul?p temiz de?ildir de, en kirlisi a??k ara bu ibnelerdir.
Bu ba?l???n en ba??ndaki yaz?y? okuman sana yetecektir.
O yaz?y? okuduktan sonra ben bunlara ?aibesaray diyorum. D??ar?da da bu tak?m? tutan herkes ile konu?urken ?aibesaray diyorum. Sende ?yle yapabilirsin.
Yorum Yap
Yorum Yap