Aslı Levent.Sahin tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Aslı Aycan Kaya tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Aslı G?khan Kulaks?z tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Visca ve Rodriguez bu ligin a??k ara en iyi iki kanat oyuncusu. Trezegeut Rodriguez'den iyi diyenler ??kabilir. M?mk?n de?il
3?de iyi T?rkiye i?in
S?per lig ?artlar?nda ger?ekten fayda verecek oyuncular ama avrupa ma?lar?nda halleri iyi de?il genelde en zay?f tak?mlar bile oynatm?yor bunlar?
Rodriguez oynad??? b?t?n avrupa ma?lar?nda iyi oynad?. Bug?n zaten baya iyi oynad?. 2 tane penalt? ald?rd?. Visca'da Ba?ak?ehir'in ?ampiyonlar ligi elemelerinde ?ok iyi oynam??t?. Uefa'da Ba?ak?ehir kasmad? bilerek elendi zaten. Yani neye dayanarak bunu s?ylediniz anlamad?m ??
Aslı Tardu Ercan tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
2018-2019
Rodriguez 16 Ma? 4 Gol 0 Asist
Quaresma 20 Ma? 3 Gol 8 Asist
Rodriguez ka? ma?t?r cezal?. Ayr?ca 1 ay da sakatl?k ya?ad?. Quaresma'n?n asistlerinin %90 ? duran top. Performanslar? kar??la?t?ralacak kadar bile de?il. Rodriguez bariz ?st?n
Mesajı göster
Aslı Levent.Sahin tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Aslı Aycan Kaya tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Mesajı göster
Visca ve Rodriguez bu ligin a??k ara en iyi iki kanat oyuncusu. Trezegeut Rodriguez'den iyi diyenler ??kabilir. M?mk?n de?il
3?de iyi T?rkiye i?in
S?per lig ?artlar?nda ger?ekten fayda verecek oyuncular ama avrupa ma?lar?nda halleri iyi de?il genelde en zay?f tak?mlar bile oynatm?yor bunlar?
Rodriguez oynad??? b?t?n avrupa ma?lar?nda iyi oynad?. Bug?n zaten baya iyi oynad?. 2 tane penalt? ald?rd?. Visca'da Ba?ak?ehir'in ?ampiyonlar ligi elemelerinde ?ok iyi oynam??t?. Uefa'da Ba?ak?ehir kasmad? bilerek elendi zaten. Yani neye dayanarak bunu s?ylediniz anlamad?m ??
Valla ben bu ma?a kadar avrupada elle. Tutulur performans g?rmedm garry den..bu ma?tada gs s?rekli rakip ceza sahas?nda oynad? onunda rol? var..Ayn? ?ekilde Visca da ?yle..ben k?t? oyuncular demiyorum ?zellikle viscay? ?ok be?eniyorum ama ?st seviye ma?larda da o kadar i? yapabilecek oyuncular de?iller...mesela garry bir bruma de?il...
Mesajı göster
Aslı Tardu Ercan tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
2018-2019
Rodriguez 16 Ma? 4 Gol 0 Asist
Quaresma 20 Ma? 3 Gol 8 Asist
Rodriguez ka? ma?t?r cezal?. Ayr?ca 1 ay da sakatl?k ya?ad?. Quaresma'n?n asistlerinin %90 ? duran top. Performanslar? kar??la?t?ralacak kadar bile de?il. Rodriguez bariz ?st?n
Elin mal? ne Kadarda k?ymetli geliyor ya buray? be?enmiyorum garryi ?ok be?eniyorsan?z gs ma?lar?n? izleyin olur biter...?u tutumunuz ay?p ay?p..
Mesajı göster
10 bin orta ve duran toptan 8 asist yapabilmi? Quaresma'y? savunmaya devam. Zaten savunan ki?ide hocaya toz kondurmayan, onu ele?tirilemez birisi olarak g?ren bir abimiz. Quaresma'y? b?ylesine savunmas? da ?ok normal. Quaresma' Rodrigues'ten b?y?k futbolcu o ayr? mesele. Ama 2 sezondur Rodriques'in performans? ?ok daha iyi. Bariz fark var.
ge?en sene ?ampiyonlar liginde oynayan Quaresmal? Be?ikta? ? izlemedin san?r?m?
Aslı G?rkan ?zcan tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Mesajı göster
10 bin orta ve duran toptan 8 asist yapabilmi? Quaresma'y? savunmaya devam. Zaten savunan ki?ide hocaya toz kondurmayan, onu ele?tirilemez birisi olarak g?ren bir abimiz. Quaresma'y? b?ylesine savunmas? da ?ok normal. Quaresma' Rodrigues'ten b?y?k futbolcu o ayr? mesele. Ama 2 sezondur Rodriques'in performans? ?ok daha iyi. Bariz fark var.
ge?en sene ?ampiyonlar liginde oynayan Quaresmal? Be?ikta? ? izlemedin san?r?m?
?zledim. ?ok iyi oynad?. Ben lig performanslar?ndan bahsediyorum
Yorum Yap