Anlasmayi iyilestirmezlerse bende birsey bilmiyorum.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Nefretimsin Gs
??k?ş
X
-
Uefa T?rkiye ve t?rk takimlar hakkinda cok negatif d?s?n?yor...
onun icin olumlu birsey beklemesinler...
Yanacaklar...
Not: Bizim de bir K?c?k acigimizi bulurlarsa FFP veya Trib?n olaylari ile ilgili...
Ipimizi cekerler direk....
Ayrica Biz Sampiyonlar Ligi macindan 1 g?n ?nce men yedik.... Ancak gurup maclari sirasinda degisiklige gitmezler.
Seneye yaptirim uygularlar
Yorum Yap
-
Yaa gs cezaalsin o ayri da bu uefa?nin Turk kuluplerine karsi olan bu tutumu cidden artik asiriya kacti.
Kendi icimizde surekli bogusmakdan hakkimizi savunamaz olduk.
Simdi aynisi bizim basimiza geldigini dusunun ?
Ki benzeri geldi.
Durup durup adamlari tekrar cagiriyolar )
Yani sezon basi 4 yillik bi plan yapmissin 1 ay sonra milan yuzunden tekrar cagiriyosun 3 ay sonra kafana gore yine cagiriyosun anlam veremedim.
Zaten kademeli olarak abuk sabuk bi sampiyonlar ligi sistemiyle orta seviye takimlari bitirdin.
Komple ozaman alma bizim gibileri eurolig gibi istedigini al oyna.
32 degil 16 takim yap takil kendi kafana gore bakip bu kadar izleniyormu.
Uefa bitti onu gectim sampiyonlar ligini bile bitirdiler her sene ayni takimlar ayni isler ayni muhabbetler yaa son 6-7 sene de dunya futbolunda ronaldo-messi disinda bi mubabbet varmi ?
Eskiden grup asamasi zevkli ve baya takip edilirdi simdi grup asamasi uefa grup asamasi gibi olsun bitsin gecsinde su ceyrek finaller baslasin modunda herkes.
Valla ben pogba nin parladigi juve doneminden beri avrupa futbolunda heycan veren bi olay gormedim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Huseyin Kurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYaa gs cezaalsin o ayri da bu uefa?nin Turk kuluplerine karsi olan bu tutumu cidden artik asiriya kacti.
Ki benzeri geldi.
Yani sezon basi 4 yillik bi plan yapmissin 1 ay sonra milan yuzunden tekrar cagiriyosun 3 ay sonra kafana gore yine cagiriyosun anlam veremedim.
Zaten kademeli olarak abuk sabuk bi sampiyonlar ligi sistemiyle orta seviye takimlari bitirdin.
Uefa bitti onu gectim sampiyonlar ligini bile bitirdiler her sene ayni takimlar ayni isler ayni muhabbetler yaa son 6-7 sene de dunya futbolunda ronaldo-messi disinda bi mubabbet varmi ?
Eskiden grup asamasi zevkli ve baya takip edilirdi simdi grup asamasi uefa grup asamasi gibi olsun bitsin gecsinde su ceyrek finaller baslasin modunda herkes.
Valla ben pogba nin parladigi juve doneminden beri avrupa futbolunda heycan veren bi olay gormedim.
Durumun ne kadar vahim unsurlar barindirdigini belirteyim once.
Be?ikta? UEFA ile bir FFP anla?mas? yapti ve buna uymak icin en iyi defans oyuncusunu (Marcelo) satmak zorunda kald?, Aboubakar'i 10 milyon euroya alamad?, Cenk'i devre aras?nda satmak zorunda kald?. Fenerbahce hakeza elindeki en iyi oyuncular? satip yerine daha iyilerini koyamad?.
Peki GS ne yapti? UEFA ile anla?malar? olmalar?na ragmen gecen sezon usulsuz bir sekilde tonlarca para harcay?p kadroyu yeni bastan kurdular (Gomis, Fernando, Mariano, Belhanda, Feguli, Rodriguez, N'diaye). Yani anla?may? hice sayarak UEFA anla?mas?na sadik kalan iki ezeli rakibine kar?? haksiz rekabete giri?ti. Bu konuda ceza almalar?na kesin g?z?yle bak?l?rken herifler cezadan y?rtt?. Ne yapt?larsa UEFA'yi da bu haksiz rekabetin orta?? haline getirdiler.
Fakat UEFA'nin baska bir denetim kanad? oynanan oyunu farketti. GS'ye ceza kesilmesi gerekirken, yani men edilmesi gerekirken yeni bir anla?ma yoluna gidilmesinde usulsuzluk farketti. Simdi de diyorlar ki "adam gibi inceleyin bunlar? ve gerekli cezay? kesin." Yani GS'ye ceza gelme ihtimali %100. San?r?m bugun UEFA ba?kan? bunlar?n kulagina kar suyunu kacirdi, yani "size ceza gelecek b?y?k ihtimalle, hazirliginizi yap?n" dediler. Bunlarda hemen casa basvuracagiz aciklamasini yapti. Durum bu.
Yorum Yap
-
Aslı Abdulmenaf Karabulut tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Huseyin Kurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYaa gs cezaalsin o ayri da bu uefa?nin Turk kuluplerine karsi olan bu tutumu cidden artik asiriya kacti.
Ki benzeri geldi.
Durumun ne kadar vahim unsurlar barindirdigini belirteyim once.
Be?ikta? UEFA ile bir FFP anla?mas? yapti ve buna uymak icin en iyi defans oyuncusunu (Marcelo) satmak zorunda kald?, Aboubakar'i 10 milyon euroya alamad?, Cenk'i devre aras?nda satmak zorunda kald?. Fenerbahce hakeza elindeki en iyi oyuncular? satip yerine daha iyilerini koyamad?.
Peki GS ne yapti? UEFA ile anla?malar? olmalar?na ragmen gecen sezon usulsuz bir sekilde tonlarca para harcay?p kadroyu yeni bastan kurdular (Gomis, Fernando, Mariano, Belhanda, Feguli, Rodriguez, N'diaye). Yani anla?may? hice sayarak UEFA anla?mas?na sadik kalan iki ezeli rakibine kar?? haksiz rekabete giri?ti. Bu konuda ceza almalar?na kesin g?z?yle bak?l?rken herifler cezadan y?rtt?. Ne yapt?larsa UEFA'yi da bu haksiz rekabetin orta?? haline getirdiler.
Fakat UEFA'nin baska bir denetim kanad? oynanan oyunu farketti. GS'ye ceza kesilmesi gerekirken, yani men edilmesi gerekirken yeni bir anla?ma yoluna gidilmesinde usulsuzluk farketti. Simdi de diyorlar ki "adam gibi inceleyin bunlar? ve gerekli cezay? kesin." Yani GS'ye ceza gelme ihtimali %100. San?r?m bugun UEFA ba?kan? bunlar?n kulagina kar suyunu kacirdi, yani "size ceza gelecek b?y?k ihtimalle, hazirliginizi yap?n" dediler. Bunlarda hemen casa basvuracagiz aciklamasini yapti. Durum bu.
Ornegin milan ? Ne du alindi ?
Psg ? Taraftar mesake yakti stadi yakti ? 200m a transferler yaptilar ?
Ya da o kadar oyuncu satip hala zarar eden , bi dunya oyunlar ceviren portekiz kulupleri ?
Benim demek istedigim uefa?nun avrupa kupalarini eurolig e dogru devsirmesi.
Yoksa gs kendi etti kendi buldu ama ayni olaylar da bi baska italyan fransiz ingilize yapilamazdi.
Yorum Yap
-
Aslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBenim hala anlayamad???m olay Milan'a 2 y?l men cezas? verip sonrada onun kald?r?lmas?.Uefa neye g?re ceza verip neye g?re kald?r?yor?
Yorum Yap
Yorum Yap