Sent from my iPhone using Tapatalk
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Nefretimsin Gs
??k?ş
X
-
Aslı Sad?k M?s?rl?o?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterWalla bende de biraz ing var men yq da aattigin kadar al ile ilgili bir seu goremedim
Yorum Yap
-
Aslı Sad?k M?s?rl?o?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterWalla bende de biraz ing var men yq da aattigin kadar al ile ilgili bir seu goremedim
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Ali G?ne? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGe?ti?imiz sezon 147m ekside kapatan tak?m bu sezon en fazla -50 sonraki sezon -20 3.sene -10 son sene ise 0 zarar ile kapatma ?art?na uyamaz
147 milyon euro zararlari 1 senelik degil yani.
Yorum Yap
-
Men cezas?ndan daha k?t?s?n? yemi?ler.
Hem CL'de y?pranacaklar hem de t?m geliri UEFA'ya verecekler. Bu lig performanslar?n? da etkileyecek.
Ge?en sene CL olmasa biz net ?ampiyonduk oradan pay bi?in.
UEFA bunlar? k?lesi yapm?? resmen. Yatmak yok benim i?in ?al??acaks?n demi?
Bizim feda d?nemimizle dalga ge?enler daha zorlu bir s?recin i?erisine giriyorlar. Fark?nda de?il gerizekal?lar.
Yorum Yap
-
Aslı Metin Vardarbas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHi?bir ceza men kadar etkili olamaz, kendimizi kand?rmayal?m, UEFA gibi y?netmeli?ini skeyim, bize men veren y?netmelik nas?l oluyor da bunlara anla?ma sa?l?yor akl?m alm?yor bu bor?la har?la.
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
T?p??n?n sahte evrak vermesinden ald?k cezay? biz
Sahte evrakta futbolculara imzalat?lan alaca?? yok ka??d?
~ intikam intikam ~
Yorum Yap
-
Aslı Metin Vardarbas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHi?bir ceza men kadar etkili olamaz, kendimizi kand?rmayal?m, UEFA gibi y?netmeli?ini skeyim, bize men veren y?netmelik nas?l oluyor da bunlara anla?ma sa?l?yor akl?m alm?yor bu bor?la har?la.
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
T?p??n?n sahte evrak vermesinden ald?k cezay? biz
Sahte evrakta futbolculara imzalat?lan alaca?? yok ka??d?
~ intikam intikam ~
Yorum Yap
Yorum Yap