Ke?ke terim gelse ama yemez
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Nefretimsin Gs
??k?ş
X
-
terim gelirse devre aras? bir s?r? pahal? transfer ettirir, kendisi de ?ok para olur. bi de ba?ar? gelmezse iyice dibe giderler. tak?m?n ?o?u yabanc?, terimin taktikten anlamayan safi motivasyona dayal? teknik adaml??? i? yapmaz. gs ?u anda kaosta daha da b?y?yecek kaos. olur da tff deste?i gelip ?ampiyon olamazlarsa daha da dibe giderler.
Yorum Yap
-
Haberi duydu?umdan beri ald? beni bir merak.Aslı Sezer Sa?lam tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu dingil bu kadroyla bi cac?k yapamaz iyikide bunu
ald?lar. Y?lmaz vural bile daha iyi y?netirdi

Acaba yine gittikten sonra yerine kimi getirirler?
Benim ?nerim Fatih TER?M
Yorum Yap
-
Abi sende bi Gs sempatisi mi var bilmiyorum ama Gs ile ilgili olumlu bi olay oldu mu veyahut g?ndemde ?arp?c? bi konu hemen ordas?n bizim konularda bu kadar aktif de?ilsin nerdeyseAslı Doruk Kaymak tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Yorum Yap
-
Bence direk nefret.Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAbi sende bi Gs sempatisi mi var bilmiyorum ama Gs ile ilgili olumlu bi olay oldu mu veyahut g?ndemde ?arp?c? bi konu hemen ordas?n bizim konularda bu kadar aktif de?ilsin nerdeyseAslı Doruk Kaymak tarafından Gönderilmiş Mesajı göster.gif)
Yorum Yap
-
Yok be kardesim. Asiri nefretim var hattaAslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAbi sende bi Gs sempatisi mi var bilmiyorum ama Gs ile ilgili olumlu bi olay oldu mu veyahut g?ndemde ?arp?c? bi konu hemen ordas?n bizim konularda bu kadar aktif de?ilsin nerdeyseAslı Doruk Kaymak tarafından Gönderilmiş Mesajı göster.gif)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Cevabini gormemistim bile. Aynen oyleAslı Mert Erdin? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBence direk nefret.Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAbi sende bi Gs sempatisi mi var bilmiyorum ama Gs ile ilgili olumlu bi olay oldu mu veyahut g?ndemde ?arp?c? bi konu hemen ordas?n bizim konularda bu kadar aktif de?ilsin nerdeyseAslı Doruk Kaymak tarafından Gönderilmiş Mesajı göster.gif)
.gif)
Yorum Yap
-
Bu sene terim efsanesini gslilerin gozunde silip aticaz insallah. Ne eskisi gbii agar ulusoy mesut vs vs destegi var nede 3. Senesi gibi feda besiktasi , sikeden dagilmis fb si nede o kdr iyi kadrosu var. transferleei gorelim bakalim bi.Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDoruk abiyi tan?yorum zaten ?nceden de ama Gs konular?nda ?zellikle aktif demek ki ?zel bi nefreti var.gif)
Bu arada Terim'in bu d?nemini ?ok merak ediyorum. Hi? sezon ortas? devralmam??t? bakal?m ne olacak. 2. mi yapacak 3 veya 4 m??
Yorum Yap
Yorum Yap