Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Nefretimsin Gs
??k?ş
X
-
Arkada?lar gsden ben de nefret ediyorum ancak bu riva arazisi.. assdadsdads. Haberi okuyana kadar can?m s?kk?nd? ne?em yerine geldi. Beter olun hesab?n?zdan ?ekti?iniz paralar sahte ??ks?n ulan, ilk 4 e bile giremeyin, 3 hafta ?st ?ste son dk gol yiyip ?zg?veninizi kaybedin, o haram stadda bir daha g?n y?z? g?rmek nasip olmas?n size. Ald???n?z t?m transferler elinizde patlas?n. Paras?zl?ktan k?t? yola d???n, ?yle bir utan?n ki tak?m?n rengini de?i?tirmek zorunda kal?n in?allah. Yedi?iniz haklar, ald???n?z ahlar ?yle kolay ??kmayacak daha. D??ecek, ezilecek, hor g?r?leceksiniz. En ufak ac?ma duygusu yok i?imde, vicdan?m yok lan size kar??. O kendini be?enmi? y?netiminizden, aristokrat tak?lan hain lisenizden, sar?n?zdan, k?rm?z?n?zdan her ?eyinizden nefret ediyorum. ?lmeyin de s?r?n?n, k?me d???n, ?yle ligde de?il anca kupada falan bizimle e?le?mek i?in can at?n. Sizin gibi bir kl?p k?lt?r?n?n kurulmas?nda ne kadar eme?i olan varsa!!
Yorum Yap
-
Aslı Erman Demirkol tarafından Gönderilmiş Mesajı göstersadece 45milyon euro bonservis ?dediler.
rivay? da satt?lar ve bug?nk? habere g?re ihale en b?y?k teklifi veren ikinci firmaya devredildi.
ekstra bir kaz?k daha yediler.
?n?m?zdeki 2-3 sene daha ambargo koyarsak bat??lar?n? keyifle izleyece?iz.
Rabbim daha beter etsin.
Yorum Yap
-
Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAfiyet olsun
[ATTACH]12703[/ATTACH]
Yorum Yap
-
Aslı Sinan ?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAfiyet olsun
[ATTACH]12703[/ATTACH]
Yorum Yap
Yorum Yap