Yemedi?i nane kalmam??, derin devlet yap?lanmalar?n?n kuca??nda oturarak ?ampiyonluklar elde etmi?, rakip tak?mlar?n en iyi oyuncular?n? ayart?p kendi ma?lar?nda oynatmayarak ?ampiyonlu?a y?r?m??, en b?y?k rakiplerinden birinin defaatle ?ampiyonluklar?n? ?alm?? bir tak?m?n taraftar?/delegesi ??k?yor ba??m?z dik diyor ise benim bundan ??karaca??m sonu?, sizin surat?n?za t?k?rsek yarabbi ??k?r dersiniz olur ba?ka bir ?ey de?il..
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Nefretimsin Gs
??k?ş
X
-
Aslı Bu?rahan G?rsu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBunlar?n 4 sene ?st?ste ?ampiyon oldu?u d?nem ara?t?r?lsa ne pislikler ??kacak Fet? ile alakal? kim bilir.
O d?nem sadece feto desteklemedi ki Mesut Y?lmaz'?n dan Haluk Ulusoyuna ondan Mehmet agarina hepsi destekledi az bile oldular 4 sene ?st ?ste...
Yorum Yap
-
Aslı Kahraman Ertug Lafci tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFutbolda Be?ikta??m?z?n gerileme d?nemi ne tesad?ft?r ki fet? n?n en etkili oldu?u d?neme denk gelmektedir. 1995 - 2015 y?llar? aras?.
?ok do?ru yaz?lm?? bu zamanlarda bu fet?c? ?s ba?ar?l?yd? baya. Bu g.saray bizim ne haklar?m?z? yedi in?allah bir bir ??kar
Seba ba?kan bunlar?n kar??s?nda dimdik durdu?u i?in tak?m? ba?ar?s?z b?rakarak bi nevi emellerine ula?t?lar.. o d?nem az ?ok hat?rl?yorum seba ba?kan hakemlerden yana ?ok konu?uyordu ... ?ok hakk?m?z yeniliyodu..
Yorum Yap
-
Evveliyat?nda ?iddetle kar?? durduklar? etiket toplum taraf?ndan da kendilerine yap??t?r?l?nca dumura u?rad?lar. UltrAslan yapt??? a??klama ile ?ike s?recini hat?rlatt? bana. ?ike s?recinde fb yaln?z kalmas?n diye bizi de dahil etmi?lerdi s?rece. ?imdi de bunlar ?hsan Kalkavan diyorlar harbi komediler. Kendilerine yanc? ar?yorlar, ancak art?k son yapt?klar? ile toplum vicdan?nda mahkum oldular. Buna ra?men bu y?zs?zler buna da ya rabbi ??k?r derler. Vicdanl? olanlar? ise utanc?ndan susuyor
Yorum Yap
-
Ben bunlardaki bu rahatligi anlayamadim .Arif erdem ve hakan sukur ulkede olsa tutuklanacakti.Arif erdemin daha onceden yunanistan uzerinden ka?t??? soylenmisti.Nasil oluyor da gs kulubu aciklama yapamiyor ya da yapm?yor ben anlamadim bu isi. Su an referandum surecinde oldugumuz icin gsye bisey yapmiyorlar diye d???n?yorum secim olaylari ge?ti?inde tahminim bunlarla ugrasacaklar.Gercekten cok ilgin?.
Yorum Yap
Yorum Yap