Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Nefretimsin Gs
??k?ş
X
-
Hahaha efsane trollemi? abimizAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı göster.gif)
Helal olsun.
Yorum Yap
-
31 pas yaz?yordu bir sitede. Sayamad?m videodan. Bu arada bizimkiler "oley" "oley" ?ekiyorlard? de?il mi trib?nde?Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Yorum Yap
-
Sonda ne guldu yaAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Normalde bu tur seylerden hoslanmam ama cincona yapinca keyiflendim baya
Yorum Yap
-
son ?uttan ?nce ozzi her zaman yapt??? gibi vurcak gibi yap?p babele verse direk gol.. i?te o zaman ?ok fena efsane olurduAslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
)
Yorum Yap
-
daha da efsanesini s?yliyim. Q7 her zamanki gibi kenarda kalmay?p Ozi'ye biraz daha yak?n olsa. Ozi Q7'nin ?n?ne b?raksa Q7'de trivela ile doksana yap??t?rsaAslı Turgay Yurekli tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterson ?uttan ?nce ozzi her zaman yapt??? gibi vurcak gibi yap?p babele verse direk gol.. i?te o zaman ?ok fena efsane olurduAslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
)
Yorum Yap
-
Kad?k?y kre?ini de aram??t?. Elimde iki tane a?lak bebek var isimleri mahmut aziz diye. Bu arada baz? arkada?lar?n formalar? niye yok acaba ilgin? de?il mi?Aslı M.Yener Kandemir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHahaha efsane trollemi? abimizAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı göster.gif)
Helal olsun.
Yorum Yap
-
Yorumunu g?r?nce a??p izledim, efsane olmu?. ?ok g?ld?m ya!Aslı Mehmet Evrim Talan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKad?k?y kre?ini de aram??t?. Elimde iki tane a?lak bebek var isimleri mahmut aziz diye. Bu arada baz? arkada?lar?n formalar? niye yok acaba ilgin? de?il mi?Aslı M.Yener Kandemir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHahaha efsane trollemi? abimizAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı göster.gif)
Helal olsun.
Yorum Yap
-
?imdi bunu g?r?nce bir inceleyim profilini dedim, adam trollm?? me?erse.Aslı Ali Bodak tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Bu da 20 dk. ?nceki payla??m?: Sezon sonu Bruma 85m?ya dortmundda ?brahimovic ve Yaya Toure GALATASARAYda rez al bekle dediklerim olmazsa sayfay? kapat?r giderim kaynak ?ok sa?lam seneye Dursun Ba?kan ?L kadrosu kuracak.
Yorum Yap
Yorum Yap