Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Nefretimsin Gs
??k?ş
X
-
Abdurrahim Albayrak : Prandelli'nin s?zle?mesi ?ok ag?r ve ?ok ?eyler vaad etmi?ler o y?zden g?nderemiyoruzEn son düzenleyen Mehmet Ali Bulut; 24-11-2014, 01:52.
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Ali Bulut tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCesare Prandelli : Benden indirim beklemeyin istifa etmiyorum Param?n tamam?n? verirseniz giderim yoksa 2 y?l daha burday?m -- Yard?mc?lar?n tazminatuyla beraber 9 Milyon Euro yu buluyomu? Tazminat
Hobaaaaaaaaaaaaaaa
nerde yaz?yor bu karde?im
Yorum Yap
-
Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Bulut tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCesare Prandelli : Benden indirim beklemeyin istifa etmiyorum Param?n tamam?n? verirseniz giderim yoksa 2 y?l daha burday?m -- Yard?mc?lar?n tazminatuyla beraber 9 Milyon Euro yu buluyomu? Tazminat
Hobaaaaaaaaaaaaaaa
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Ali Bulut tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Bulut tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCesare Prandelli : Benden indirim beklemeyin istifa etmiyorum Param?n tamam?n? verirseniz giderim yoksa 2 y?l daha burday?m -- Yard?mc?lar?n tazminatuyla beraber 9 Milyon Euro yu buluyomu? Tazminat
Hobaaaaaaaaaaaaaaa
Beter olsun ?eref yoksunlar?
Yorum Yap
-
Siz ?imdi b?yle sa?da solda yaral? hayvan gibi sald?racak yer ar?yorsunuz ya
Ne yapaca??n? bilmez halde hocaya y?netime oyunculara sall?yorsunuz ya
Gelen ge?en ?zerinizden ge?erken elinizden izlemekten ba?ka bir ?ey gelmiyor ya
Ve bu ?aresizlik y?re?inizi da?l?yor, geni? midelerinizi yak?yor ya
Velhas?l kelam 3 ayd?r d?nya size zehir ya
BEN ?OK MUTLUYUM, DAHA DA BETER OLUN ?N?ALLAH...
Yorum Yap
Yorum Yap