Yahu Tudor gelse ne olacak sanki b?rak?n getirsinler. Bilic, Vitor Perreira, Tudor vs. bu oyun tarz?ndaki teknik direkt?rlerin bizim ligde ?ampiyon olma ihtimali yok. Sezon sonu yine Terim'e yalvar?rlar gel bizi seneye ?ampiyon yap diye.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Nefretimsin Gs
??k?ş
X
-
Aslı Levent.Sahin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterB?yle bir ahlaks?zl??a giri?tiler ama tepkilerden dolay? bence geri ad?m atmak zorunda kalacaklar
SM-G900H cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Levent.Sahin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterB?yle bir ahlaks?zl??a giri?tiler ama tepkilerden dolay? bence geri ad?m atmak zorunda kalacaklar
SM-G900H cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı Sinan ?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSON DAK?KA - Igor Tudor, Karab?kspor'un ba??nda idmana ??kt?.
bu nedir ya. ?imdi de dursun ?zbek a?l?yor
Yorum Yap
-
Gs mi geri ad?m atacak ? Ba?ar? i?in her t?rl? rezilligi yap?p ?rtbas edecek bir camiadan bahsediyoruz.igor s?zle?mesini tek tarafl? sonland?racak sonra da gs ile anlasacak.Biz nas?l ki bilic geldi?inde heyecan yapt?k gs taraftari da fatih terim, hasan sas, hagi gibi isimlerden bunalmisti ?imdi gen? ve h?rsl? bi adamla havaya girecekler sonu nas?l olacak bence tart??maya a??k.Bizim i?in k?t? olan ?ey derbinin biraz daha zor hale gelmesi oldu.
Yorum Yap
-
Aslı Mahmut Zabit Kara tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAdam?n fesih bedeli varm??. Burda ben bi s?k?nt? g?remiyorum. Karab?k ba?kan? neyi ?ikayet edecek?
Yorum Yap
-
Aslı Bekir Koray Aksoy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cafer Evirgen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHaftaya yenilirsek b?y?k makara oluruz.
Yorum Yap
-
150bin euroyu ver adam? al olay? de?il bu. Karab?kspor ba?kan?n?n haberi yok adam?n anlastigindan. Ne gs y?netimi ne tudor Karabukspora bilgi vermeden i? ?evirmi?. Etik olmayan bu. En az?ndan tudor ??ksa dese ben bu f?rsat? kaciramam gitmek istiyorum diye baskan zaten tutamaz. Kendi soyledi adam zincire mi vuracagiz diye. Adamcagiz yurtdisindayken anthony seric geliyor istanbula tudor ad?na gs ile anla??yor. Kimsenin haberi yok. Ba?kan medyadan ??reniyor. Etik de?il dedikleri bu. H?rs?z camia diye bo?una demiyoruz.
Yorum Yap
-
Bolunme falan olmaz onlarda. Bence gs adina sasirtici bir sey yok ama Tudor'un karakterli biri oldugunu dusunuyordum onda yanilmisim.
Bu bolunme ve Sneijder muhabbetinden bir sey cikmaz. Tudor tutmayabilir o ayri mesele. Yine de bizim mactan once hoca degisikligine gitmeleri iyi olmadi. Riekerink'le en kotu beraberlik garantiydi.
Tudor'un simdi gitmesinin tek iyi tarafi adamin kendine guvenmediginin ortaya cikmasi oldu. Normalde bu karaktersizlikle basarili olmasi imkansiz ama isin icine gs girince isler degisiyor. Onlarda basari icin karaktersizlik sart zira.
Yorum Yap
Yorum Yap