96 y?l?nda Rasim Kara zaman? mis gibi tak?m bu ha?ha?ilerin y?z?nden mundar oldu ki o kadro Gs'nin kadrosundan daha de?erliydi ard?ndan Gs seri ?ampiyonluklar alarak kadrosunu g??lendirdi
Bu yarat?klar 3 Temmuz'da abuk sabuk nedenler ile bizi de davan?n i?ine ?ektiler. 1-1 bitmi? penalt?lara kalan ma?a ?ike dediler ma??n y?ld?z? g?ya ?ike yapan top?u.
En son stada helikopteri indirip,?lkeyi kar??t?r?p zaten kafas? kar???k olan iki futbolcumuzun i?ini bitirdiler.
Ben hayat?m boyunca bu herifler kadar bu tak?ma zarar veren bir olu?umu g?rmedim.
Herkes yazm?? ama benim as?l merak etti?im S?leyman Seba'n?n kul?pten g?nderilmesinde bir etkileri var m??
Zira Turgay Ciner ve ?hsan Kalkavan ba?? ?ekiyordu.
En son bu ikili Kas?mpa?a tak?m?n? y?netiyordu.
Bunu ger?ekten merak ediyorum.
GS i?inde bu kadar etkin olmu?lar.
D?nemlerde ?rt???yor.
Bu emir sarigul gs kongre uyesimiydi? Sisli belediye baskan yardimcisinin olumunden dolayi araniyor. Polis eve geldiginde rvin arkasindan kacmis. Nerde bir pislik varsa gs ile bir baglantisi var
Aslı Osman Faz?l Ayd?n tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
buda adana polat denilen adam?n sponsorlu?undaki ! 93 y?l? ?ikeli ?ampiyonluklar?ndan.Ali G?ltikenden.
Adnan Polat m? , Adnan Sezgin mi abi?
Bu arada biz neden dava a?m?yoruz. ?alatasaray?n bizden ald??? ?ampiyonluklar fet? ?rg?tleriyle ba?lant?lar? vs... bir s?r? delil varken elimizde neden susuyoruz.
Yorum Yap