Aslı Ersin Ozturk tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Nefretimsin Gs
??k?ş
X
-
Rasim Kara zaman?nda Oktay,Alpay,Amokachi,Sergen ve di?erleri..?u fet?c? k?peklere ?ampiyonluk verip Rasim Kara'y? g?nderip kadroyu da??tmam?za hala i?ime sindiremiyorum.
Kendi saham?zda Gs ile final ma??m?zda Ahmet ?akar'?n Amokachi'yi att??? k?rm?z? kart pozisyonunu bulamad?m bi t?rl?.Bulan varsa bi zahmet videosunu atabilir mi?
Yorum Yap
-
Nefretimsin Gs
Aslı Cem Mert Ayd?n tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterE?er ciddi anlamda gs yi incilemeye al?rlarsa ortal?k ?ok kar???r gs ye kilidi vururlar ?st?n? ?rtecekler gibi
D?nemin hakemleri vs. De ortaya ??k?nca her ?ey netle?ecek. ?n?m?zdeki 5-6 sene daha ?ok itiraflar d?k?l?r
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Tolgay Tolga tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterRasim Kara zaman?nda Oktay,Alpay,Amokachi,Sergen ve di?erleri..?u fet?c? k?peklere ?ampiyonluk verip Rasim Kara'y? g?nderip kadroyu da??tmam?za hala i?ime sindiremiyorum.
Kendi saham?zda Gs ile final ma??m?zda Ahmet ?akar'?n Amokachi'yi att??? k?rm?z? kart pozisyonunu bulamad?m bi t?rl?.Bulan varsa bi zahmet videosunu atabilir mi?
Yorum Yap
-
Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Tolgay Tolga tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterRasim Kara zaman?nda Oktay,Alpay,Amokachi,Sergen ve di?erleri..?u fet?c? k?peklere ?ampiyonluk verip Rasim Kara'y? g?nderip kadroyu da??tmam?za hala i?ime sindiremiyorum.
Yorum Yap
-
Aslı Tolgay Tolga tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Tolgay Tolga tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterRasim Kara zaman?nda Oktay,Alpay,Amokachi,Sergen ve di?erleri..?u fet?c? k?peklere ?ampiyonluk verip Rasim Kara'y? g?nderip kadroyu da??tmam?za hala i?ime sindiremiyorum.
Yorum Yap
Yorum Yap