Valla bizden ?nce kendileri i?in oynamak zorundalar, fenere kaybederlerse ligin geri kalan? cehennem olur, tek ama?lar? bu ma?? kazanmak oldu ligde, bu nedenle futbolcular epey as?lacakt?r ama g?c? yetecek mi g?rece?iz.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Nefretimsin Gs
??k?ş
X
-
Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterok , cimbom , sald?r , let's go! , oleeeheheheey oleeeehhehehey..
b?yle miydi lan bunlar?n tezarruhatlar?
bide bu var
https://www.youtube.com/watch?v=JoBVmnNoml0
Yorum Yap
-
Aslı ?etin Karademiro?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Yosmalar?n ?ampiyonlu?una 1'e 1057.69 veriyor ahahahaha
Ben sembolik olarak 1 tl oynamay? uygun g?rd?m. Belki de oynamamal?yd?m
Be?ikta? (1,65)
Fenerbah?e (1,70)
Yorum Yap
-
AD? Atat?rk Kongre Merkezi?nde ger?ekle?en panelde konu?an Y?lmaz Vural, kendisini T?rkiye?ye eski Galatasarayl? y?netici Ergun G?rsoy?un getirdi?ini belirterek, ?Kariyerime 1986-1987 sezonunda Malatyaspor?da ba?lad?m. O sezon Be?ikta??? yendik, Galatasaray 14 y?l sonra ?ampiyon oldu. Bu ?ekilde de Ergun a?abeyime minnet borcumu ?demi? oldum? dedi.
Vay arkada?..
Yorum Yap
-
Kendi pislik tarihini unutup atar gider yapmak sana yak???r.Siyasilerin deste?iyle milletin vergisiyle stat yapt?rd?n , o stadin parasiyla oyuncu aldin. Yetmedi siyasilerin kap?s?ndan ayr?lmad?n . Bu ald???n "ittirme" ?ampiyonlu?u da yaz?p ba?kana ak?l vermeye kalkm??s?n. Biz , ba?ar?s?z olmam?z? isteyen i? d?? d??manlara inat ?ampiyon olal?m , sen daha da beter ol galatasaray !
Yorum Yap
-
Bo?lamay?n bu ne?eli topi?i. An itibariyle puan fark? 24.
Sezon sonu ??yle bir minimum 35 puan koyal?m da ge?en senelerde nas?l ?i?irildi?inizi ve devlet erkan?nda bile kolland???n?z? idrak edip bizim nas?l harcand???m?z? anlay?n.
Fb'ye yenilmeyin, sonra beter olmaya devam edin El Bileklikos.
??yle bir?ey ?ng?r?yorum: En az bir 10 sene ac? ?ekeceksiniz ve biz do?ru bir y?netim ve ak?ll? kadro planlamas? ile 2030'a kadar sizinle ?ampiyonluklar?m?z? e?itleyece?iz.
Seneye Muslera ve Sne?jder'? satsan?z bile Cenk G?nen'li, Semih Kaya'l?, Tar?k ?amdal'l?, Umut Bulut'lu El Galacticos kadronuzla ?ampiyonlu?a oynars?n?z ??nk? siz Galatasarays?n?z siz bitti demeden bitmez aga. Hep arkam?za bakaca??z b?y?k! Mustafa'n?n dedi?i gibi, korkuyoruz, ???yoruz Denizli Riyiz
Yorum Yap
Yorum Yap