Bu haftasonuna kadar "nefretim de??ls?n gese" ?perim bal dudaklar?ndan
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Nefretimsin Gs
??k?ş
X
-
Aslı Sezgin Ye?ildal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYeni direkt?r jan olde riekerink olmu? ... O kim la???
Quaresma7Amokachi14Nouma21
Yorum Yap
-
bu gs nin fb den puan alabilece?ini d???nen var m?? 3 tane atar ge?er hi? umutlanmay?n derim ben...bizde gs ye bi b.ka yaray?n diye s?vd???m?zle kal?r?z. bunlar ba? sat?c?d?r eyyamc?n?n ?nde gideni ?ikecinin a?a babas?d?r. fb bunlara bak yay?n gelirlerimiz d??er Be?ikta? ?ampiyon olursa desin hemen alt?na yat?verir fb nin. bunlar?n ipiyle kuyuya inilmez bizde inmeyelim koyal?m ge?elim kendi i?imizi kendimiz g?relim...
Yorum Yap
-
Aslı Bekir Koray Aksoy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbu gs nin fb den puan alabilece?ini d???nen var m?? 3 tane atar ge?er hi? umutlanmay?n derim ben...bizde gs ye bi b.ka yaray?n diye s?vd???m?zle kal?r?z. bunlar ba? sat?c?d?r eyyamc?n?n ?nde gideni ?ikecinin a?a babas?d?r. fb bunlara bak yay?n gelirlerimiz d??er Be?ikta? ?ampiyon olursa desin hemen alt?na yat?verir fb nin. bunlar?n ipiyle kuyuya inilmez bizde inmeyelim koyal?m ge?elim kendi i?imizi kendimiz g?relim...
Quaresma7Amokachi14Nouma21
Yorum Yap
-
Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAcaba diyorum, 3 haftad?r bunlara ?al?nan komedi ?tesi penalt?lar, bu hafta olacak derbi ma?ta fener lehine yap?lacak hatalar?n k?l?f? m? olacak.
"Bak?n efendim 3 haftad?r lehlerine hata oluyordu bu ma?ta da aleyhine oldu. B?y?t?lecek bir ?ey yok. Kas?t yok. Hakem hatas? sadece"...
Yorum Yap
-
Aslı Suat Ar?kan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAcaba diyorum, 3 haftad?r bunlara ?al?nan komedi ?tesi penalt?lar, bu hafta olacak derbi ma?ta fener lehine yap?lacak hatalar?n k?l?f? m? olacak.
"Bak?n efendim 3 haftad?r lehlerine hata oluyordu bu ma?ta da aleyhine oldu. B?y?t?lecek bir ?ey yok. Kas?t yok. Hakem hatas? sadece"...
Yorum Yap
Yorum Yap