Ald?rma cimbom ald?rma nedir ulan?! Her ?eyi ?ald?n?z bi o kalm??t? ?eref yoksunlar?.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Nefretimsin Gs
??k?ş
X
-
Aslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterergin: ?E?er gelecek y?l Galatasaray y?netimi basketbolda k???lmeye giderse ben ayr?l?r?m.''
Yorum Yap
-
Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterergin: ?E?er gelecek y?l Galatasaray y?netimi basketbolda k???lmeye giderse ben ayr?l?r?m.''
Yorum Yap
-
Aslı Ali Akman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterergin: ?E?er gelecek y?l Galatasaray y?netimi basketbolda k???lmeye giderse ben ayr?l?r?m.''
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Ertan Sar?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ali Akman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterergin: ?E?er gelecek y?l Galatasaray y?netimi basketbolda k???lmeye giderse ben ayr?l?r?m.''
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
Yorum Yap