Ald?rma cimbom ald?rma nedir ulan?! Her ?eyi ?ald?n?z bi o kalm??t? ?eref yoksunlar?.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Nefretimsin Gs
??k?ş
X
-
kimse y?l??madan hemen kapal?m ergin hocay? geriAslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterergin: ?E?er gelecek y?l Galatasaray y?netimi basketbolda k???lmeye giderse ben ayr?l?r?m.''
Yorum Yap
-
E?er geri gelme ihtimali varsa daha ?nce yapt?klar? umrumda olmaz Ergin Ataman ?ok b?y?k hoca ?ok .Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterkimse y?l??madan hemen kapal?m ergin hocay? geriAslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterergin: ?E?er gelecek y?l Galatasaray y?netimi basketbolda k???lmeye giderse ben ayr?l?r?m.''
Yorum Yap
-
Pes. Vallahi billahi pes. ?u yorumlar? da g?rd?m ya Demir?ren geri d?ns?n ?a??rmam.Aslı Ali Akman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterE?er geri gelme ihtimali varsa daha ?nce yapt?klar? umrumda olmaz Ergin Ataman ?ok b?y?k hoca ?ok .Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterkimse y?l??madan hemen kapal?m ergin hocay? geriAslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterergin: ?E?er gelecek y?l Galatasaray y?netimi basketbolda k???lmeye giderse ben ayr?l?r?m.''
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Hep biz mi ac? ?ekece?iz ? Gs nas?l hocam?z?,oyuncular?m?z? pat?r pat?r ald?.Ayn?s?n? biz niye rakiplerimize ya?atmayal?m?Bu tak?m kupa,kupalar almal? ba?ar? i?in gelsin isterim tabii ki de.3 kupal? sezon ?ncesi yine b?rak?p gitmi?ti Efes e .Hocan?n karakteri bu yapacak bir ?ey yok b?t?e onun i?in her ?eyden ?nemli.?mkan varsa gelsin .Aslı Ertan Sar?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterPes. Vallahi billahi pes. ?u yorumlar? da g?rd?m ya Demir?ren geri d?ns?n ?a??rmam.Aslı Ali Akman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterE?er geri gelme ihtimali varsa daha ?nce yapt?klar? umrumda olmaz Ergin Ataman ?ok b?y?k hoca ?ok .Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterkimse y?l??madan hemen kapal?m ergin hocay? geriAslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterergin: ?E?er gelecek y?l Galatasaray y?netimi basketbolda k???lmeye giderse ben ayr?l?r?m.''
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
Yorum Yap