Galatasaray'dan hususi nefretimin sebebi taraftar? dahil t?m camian?n bir kibir abidesi olmas?d?r. Elbette i?lerinde istisna olacakt?r ancak bu ger?e?i de?i?tirmez. Bu insanl?k m?svettesi ve aristokrat ge?inen okumu? cahil tayfas? kadar kibirli bir grup ben ?mr?m boyunca g?rmedim. O y?zden ciddi anlamda nefret ediyorum bu tak?mdan ve camiadan.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Nefretimsin Gs
??k?ş
X
-
Nefretimsin Gs
Cumhurba?kan? UEFA'y? uyarm?? neden gs'ye ceza verdiniz diye. Ge?en sene saraya ??k?p ?ampiyon olduklar? yine yeni yeniden tescillendi. Biz de ceza ald?k o zaman neredeydiniz ? E?er fifa ve uefa kendini toparlar eski g?nlerine d?nerse r??vet vs ??zerlerse ilk icraatlar? T?rkiye'yi almamak olur hi?bir turnuvaya. Ben siyasetin sporu bu kadar y?netti?i bir d?nem hat?rlam?yorum.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Doruk Kaymak tarafından Gönderilmiş Mesajı göstergecmis olsun. Allah kimseye sakatlik vermesin
Yorum Yap
-
Aslı Ertan Sar?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCumhurba?kan? UEFA'y? uyarm?? neden gs'ye ceza verdiniz diye. Ge?en sene saraya ??k?p ?ampiyon olduklar? yine yeni yeniden tescillendi. Biz de ceza ald?k o zaman neredeydiniz ? E?er fifa ve uefa kendini toparlar eski g?nlerine d?nerse r??vet vs ??zerlerse ilk icraatlar? T?rkiye'yi almamak olur hi?bir turnuvaya. Ben siyasetin sporu bu kadar y?netti?i bir d?nem hat?rlam?yorum.
Yorum Yap
-
Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ertan Sar?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCumhurba?kan? UEFA'y? uyarm?? neden gs'ye ceza verdiniz diye. Ge?en sene saraya ??k?p ?ampiyon olduklar? yine yeni yeniden tescillendi. Biz de ceza ald?k o zaman neredeydiniz ? E?er fifa ve uefa kendini toparlar eski g?nlerine d?nerse r??vet vs ??zerlerse ilk icraatlar? T?rkiye'yi almamak olur hi?bir turnuvaya. Ben siyasetin sporu bu kadar y?netti?i bir d?nem hat?rlam?yorum.
Yorum Yap
Yorum Yap