Aslı Turgut Inanbak tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Aslı Yigitcan Songun tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
D?zg?n adamsa zaten ?mr? k?sa olur gs'de
B?nye kald?rm?yor
?akal?n ?nde gidenidir, bizzat ?al??t?m kendisiyle.
Abi anlat o zaman da bilelim gs bu borclar? odeyeb?l?rm?? 5-6 gun ?c?nde10 m euro bulmal? futbol tak?m?na basket tak?m?n?n paralar? odenm?yor tak?m dag?lacak b?zler ad?na guzel haberler ver
Siz ne kadar geni? bir tak?m ve taraftars?n?z ya.Adamlar ek?ide Bilic'i istersek kesin al?r?z havalar?ndalar.Bu kadarm? iyi tak?m g??l? tak?m bunlarda benim beynim yetmiyo anlamaya yoksa bunlarm? kendilerini bi halt san?yor.
Aslı Adem Beken tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Siz ne kadar geni? bir tak?m ve taraftars?n?z ya.Adamlar ek?ide Bilic'i istersek kesin al?r?z havalar?ndalar.Bu kadarm? iyi tak?m g??l? tak?m bunlarda benim beynim yetmiyo anlamaya yoksa bunlarm? kendilerini bi halt san?yor.
Aslı ?smail Ar? tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Mesajı göster
S.et ?u d?rtverenleri karde?im.
Yanl?? okumu? olabilirsin. Bilici de?il bilicinkini yazm??lard?r bence. Ki onu da al?rlar. Kimsenin sorun ??karaca??n? sanmam
Mesajı göster
Bili?'i kendileri gibi karaktersiz mi zannediyorlar.
Yorum Yap