Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Nefretimsin Gs
??k?ş
X
-
Aslı Filiz Fidanoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Yildiray Kalay tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDenizli the end..
Her daim Be?ikta?...
Yorum Yap
-
Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBunak bunlardan parani alda git. Birakma parani
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yoksa devam ediyorum desin bizim paragoz
Ne bicim klup bunlar anlamiyorum ben.
Hani sexy iydiniz abi.
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Iyi iste. 400 vermesin ; ustune 1.5 daha istesin.
Yoksa devam ediyorum desin bizim paragoz
Ne bicim klup bunlar anlamiyorum ben.
Hani sexy iydiniz abi.
Yorum Yap
-
Aslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterdenizli istifa etmi?..resmi a??klama bekleniyormu?
Galatasaray Profesyonel Futbol Tak?m? Teknik Direkt?r? Mustafa Denizli, 1 Mart 2016 tarihi itibariyle g?revinden istifa etmi?tir.
T?rk futbolunun ya?ad??? b?y?k d?n???m?n temel ta?lar?ndan olan Say?n Denizli?ye, yeniden g?rev almay? kabul etti?i d?nemde kul?b?m?ze verdi?i hizmetlerden dolay? te?ekk?r ederiz.
?n?m?zdeki s?re?te S?per Lig ve T?rkiye Kupas? m?cadelesinde alt yap? teknik direkt?rlerimizden Say?n Orhan Atik tak?m?n ba??nda yer alacakt?r.
Bug?n, Galatasaray i?in yeni bir d?nemin ilk g?n?d?r. Hedef, transfere ve futbolcuya dayal? sistemin, evrensel ?l?ekte bir futbol akl?na evrilmesi i?in alt yap?dan ?st yap?ya kadar yeni bir model olu?turmakt?r. G?n? kurtaran de?il gelece?i yaratan en uygun kadrolarla ve bilimselli?i i?selle?tiren bir sistemle yolumuza devam edece?iz.
?te yandan yar?nlar? in?a ederken bug?n? ihmal etmemiz de s?z konusu olamaz. Bu ge?i? d?neminde, Galatasaray formas?n? giyen herkesin, ?zerine d??en g?revi d?nden ?ok daha b?y?k bir sorumluluk duygusuyla yapmas? bir fedak?rl?k de?il profesyonelli?in do?al bir par?as? olan i? ahl?k?n?n en temel gere?idir.
Yorum Yap
Yorum Yap