Aslı Ekrem Emre Tetik tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Nefretimsin Gs
??k?ş
X
-
?erefsiz s?r?s? bug?n de ?a??rtmad?. Skandal bir ma? sonu 4 k?rm?z? g?sterilen rakibini olmayan penalt? ile yeniyorsun, bu golden sonra da 3 3 diye ba??rabilecek kadar adi ve a?a??l?ks?n?z. Cezan?z?n erimesi i?in uefa hakk?n? kazanman?z laz?m potada da bu kadar tak?m varken i?i ?ansa b?rakmak istemiyorsunuz anla??ld?. Buna ?a??rd?m m? hay?r tabiiki ?a??rana ?a??yorum, adamlar b?yle ma?larla ka? ?ampiyonluk kazand? ne utanacak. Bug?n de yine yeniden allah bin belan? versin, yanas?n ate?lerde beyo?lu yosmas? su veren itfaiyenin...
Yorum Yap
-
Aslı Volkan Erden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEle?tiri yapt???m? kim s?yledi?az bile s?yledim.
?ikayet butonu var,HO?NUT de?ilsen t?klars?n.
Yorum Yap
-
G?r?nt? kirlili?i olu?turuyor anlatabiliyor muyum?K???k b?y?k bayan vb. Bir s?r? insan okuyor buralar?..Belki okurken yanlar?nda ?ocuklar? e?leride istemeden ?ahit oluyor bu yaz?lana..
?ikayet butonunu biliyorum merak etme ama ?nce ??z?m? sende g?rmek istedim..D?zeltmiyorsanda senin bilece?in bi?ey..
Her daim Be?ikta?...
Yorum Yap
-
Aslı Doruk Kaymak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Volkan Erden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEle?tiri yapt???m? kim s?yledi?az bile s?yledim.
?ikayet butonu var,HO?NUT de?ilsen t?klars?n.
Yorum Yap
Yorum Yap