Aslı Cagdas Sezgin tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Nefretimsin Gs
??k?ş
X
-
Troll hesap zaten o, 6alatasaray diyeAslı Mehmet Mansiz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbunlar harbiden ?aka gibi yaw.gif)
[ATTACH]9472[/ATTACH]
Ama sa?lam muhabbet ?eviriyorlar
Yorum Yap
-
harbiden yaAslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTroll hesap zaten o, 6alatasaray diyeAslı Mehmet Mansiz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbunlar harbiden ?aka gibi yaw.gif)
[ATTACH]9472[/ATTACH]
fakaya bast?m bende .gif)
ama bu konuda ?ok pasif kald?k bence ?ok b?y?k e?lence malzemesi bizim i?in...
Yorum Yap
-
ge?en birileri ?u bileklik olay? ile ilgili konu?urken kulak misafiri oldum ne kadar do?rudur bilemem ama ?ocuk ; kul?be illegal olan bir paray? sokmak i?in d?zmece bir ?ey oldu?undan falan bahsediyordu yan?ndakine . bug?n internette gezinirken g?rd?m bir haftada yakla??k 500.000 bileklik sat?lm?? deniyor .benim hi?bir galatasarayl? tan?d???m almad? ve almay? da d???nm?yor bu bileklikleri. keza sosyal medyada da olumsuz bir hava var. o kadar bilekli?i kim nas?l ald? anlamad?m. divan kurulunda bile 300 ?ye gelmi? 187 tane sat?lm??. bi?eyler d?n?yor ama hadi hay?rl?s?.
Yorum Yap
-
Isimize bakalim. fener dalga gecer 1 sampiyonluk farki var adamlarin. bunlari 20 bizim 13 sampiyonlugumuz var. son 20 senede 2 kere sampiyon olmusuz. cok dalga gecicek bir durumumuz yok! Isimize konsantre olalim! Konya macindada butun mac bunlara kufur et maci birak sonra maglub olduk.Aslı Mehmet Mansiz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterharbiden yaAslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTroll hesap zaten o, 6alatasaray diyeAslı Mehmet Mansiz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbunlar harbiden ?aka gibi yaw.gif)
[ATTACH]9472[/ATTACH]
fakaya bast?m bende .gif)
ama bu konuda ?ok pasif kald?k bence ?ok b?y?k e?lence malzemesi bizim i?in...
Yorum Yap
-
ahahaahaahh sandalyeden d???yordum bu nedir yahuAslı Ozgun Keskin tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Yorum Yap

Yorum Yap