Aslı Mehmet Yasar Goynuk tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Nefretimsin Gs
??k?ş
X
-
Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Yasar Goynuk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEn iyi g?nleri olsun bu g?nler. Tarihten silinip gidece?i g?nleri g?r?r?z in?allah ama inanmay?n b?yle ?eylere heriflerde hayvan gibi mal var. Satarlar toparlan?rlar.
Yorum Yap
-
Jurnal Spor @JurnalSpor 22 dk.22 dakika ?nce
Galatasaray'dan #Kam??laBeniBa?laBeni kampanyas?
hahahahahaha
Yorum Yap
-
N.Ozturk @nurullah_ozturk 1 Std.Vor 1 Stunde "Feda" kampanyas?n? BJK'ta taraftar GS 'da y?netim ba?latt?.BJK taraftar? kampanyas?yla gurur GS taraftar? YK kampanyas?yla utan? duyuyor.
Yorum Yap
-
Aslı Resul G?kda? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterN.Ozturk ??@nurullah_ozturk 1 Std.Vor 1 Stunde "Feda" kampanyas?n? BJK'ta taraftar GS 'da y?netim ba?latt?.BJK taraftar? kampanyas?yla gurur GS taraftar? YK kampanyas?yla utan? duyuyor.
Bir de ?u var abi; "ah dostum ?erafettin...hastas?n biliyorsun, yatakta olman gerekirken hala Be?ikta?, hala Be?ikta?...Be?ikta? seni ?ld?recek dostum bu gen? ya??nda." dedi doktor Enver.
ince bir sesle "FEDA" dedi ?eref bey.
Yani biz; Be?ikta?'a CANIMIZ FEDA diyoruz..
Yorum Yap
-
Aslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Resul G?kda? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterN.Ozturk ??@nurullah_ozturk 1 Std.Vor 1 Stunde "Feda" kampanyas?n? BJK'ta taraftar GS 'da y?netim ba?latt?.BJK taraftar? kampanyas?yla gurur GS taraftar? YK kampanyas?yla utan? duyuyor.
Bir de ?u var abi; "ah dostum ?erafettin...hastas?n biliyorsun, yatakta olman gerekirken hala Be?ikta?, hala Be?ikta?...Be?ikta? seni ?ld?recek dostum bu gen? ya??nda." dedi doktor Enver.
ince bir sesle "FEDA" dedi ?eref bey.
Yani biz; Be?ikta?'a CANIMIZ FEDA diyoruz..
Yorum Yap
-
Aslı Sezgin Ye?ildal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBileklik Kampanyas?
Ahmet ?akir :
Tatil K?y? Bilekli?i Gibi
Ahaha
Quaresma7Amokachi14Nouma21
Yorum Yap
-
Aslı Ekrem Bozbey tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı göstervur lan hamzaaa
Hamza Hamzao?lu: Sezon sonu hedefimiz ilk 6'y? yakalayabilmek. Baz? kul?pler ceza al?rsa, 7. ve 8. kul?pler Avrupaya gidebilir.
Bi Azize vurur bi hamza vurur iyice K???k Emrah'a d?nd? yosmalar.
Emrah ko?...
LG-D802TR cihaz?mdan g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterJurnal Spor @JurnalSpor 22 dk.22 dakika ?nce
Galatasaray'dan #Kam??laBeniBa?laBeni kampanyas?
hahahahahaha
LG-D802TR cihaz?mdan g?nderildi
Yorum Yap
Yorum Yap