Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
2022 Dünya Kupası
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Fas'ın ne güzel 8 numarası var...İnsanda iyi 8 olmayınca, özeniyor insan be...
Bir yorum yaz:
-
Bu adamı Mehmet Yıldız gibi kullandı futbol fakiri çapsız herif.
Kupa birden çok güzel hale geldi. Önce Brezilya'nın aldım dediği maçı vermesi sonra Arjantin'in epik galibiyeti çok güzel hale getirdi turnuvayı. Bugün de ben sanılanın aksine İngiltere tur atlar diyorum. Arjantin finalde artık ve bana göre İngiltere ile Portekiz yarı final oynar.
Bu dünya bize son bir Messi vs. Ronaldo izletir finalde.
Bir yorum yaz:
-
ben Hollandanin bu kadar kavgaya hazir olduğunu düşünmezdim kulubeye top vurduğunda hepsi iki arjantinliyi aldilar aşaği orda kirmizilar çıkmaması enterasandi mac uzatmaya kalinca arjantinliler hakemin üstüne yürüdü mesela orda da kırmızı çıkmadı
Bir yorum yaz:
-
Messi Weghorst'a Bobo demiş. Ohoo messi uyuma bobo bizden gideli kaç sene oldu yaw
şaka maka bobo mal demekmiş.
Bir yorum yaz:
-
Şerefsiz arjantinliler instagramdan Weghorst'a yükleniyor küfürler hakaretler ediyorlar
Bir yorum yaz:
-
Ronaldo her zaman daha iyiydi zaten, yerden bitme boyundan büyük işlere kalkışmasın
Bir yorum yaz:
-
Futbol dünyası işi gücü bıraktı, Messi efendiye dünya kupası kazandırmaya çalışıyor. Böyle olunca o adamdan da, o takımdan da feci halde tiksiniyorum. Yarı finalde hesabını keserler umarım Arjantin'in...
- 1 Beğeni
Bir yorum yaz:
-
pic kurusu weghorst a mac sonu hakaret etmis. capsiz it. o boktan futbolunuzla umarim hak ettiginiz hezimeti yasarsiniz. donersin psg ne. hadsiz it.
- 2 Beğeni
Bir yorum yaz:
-
messi denen pigme weghorsta aptalmı demiş maçın sonunda röportajda?
- 1 Beğeni
Bir yorum yaz:
-
2014 deki yari finalde de ilk penaltiyi stopere attirmis penaltilarla elenmisti Arjantin'e... van Gaal sagolsunAslı Ekrem Bozbey tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterİlk penaltıyı niye savunma oyuncusu atar ki? Seçimine s.çayım Van Gaal!
Bir yorum yaz:
-
Elenenler takıma kulüp takımına katılmıyor mu
Kampa gelsin işte ww
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: