Yapmay?n b?yle tarihimizin en ?nemli 3 kaptan?ndan biri...
?ade'i itibar geri verilsin ...
Bazen d???n?yorum ne g?nah i?ledik diye ...
Son 3 senede bizi y?neten 2 hocan?n tak?m? s?per ligde k?me d??t? 1 carlos 2 aybaba ...
Ve o 2 tak?mda 1 sene ?nce uefa'y? zorluyordu ...
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Samet Aybaba
??k?ş
X
-
L?tfen karde?inide al ve futbol camias?ndan uzakla? yeter art?k
Bir yorum yaz:
-
bi ge?en seneki teknik direkt?r?m?ze bak?? a??m?za bakal?m bi de bu senekine.
Ge?en senekini buradaki bir ?ok ki?i g?nah? kadar sevmiyorken, bu seneki teknik adam?m?za y?rekten ba?land?k. Umar?m uzun y?llar Bili? ile devam ederiz.
Bir yorum yaz:
-
Kalmal? bence, bak?p ibret almak i?in..gif)
O de?il de bu ?ah?sa Samet Aypara m? diyeyim, Samet Akbaba m? yoksa direk Samet mi diyeyim karar veremedim. Bizi ?al??t?ranlar i?inde, ?l?nceye kadar sayg? duymayaca??m tek ki?i!
Bir yorum yaz:
-
Bu konunun tamamen kapat?lmas?n? talep ediyorum,ba?l??? g?rmek sinir sistemime iyi gelmiyor
Bir yorum yaz:
-
?ifo'nun elinde ge?en sene ?u kadronun yar?s? yoktu.O kadroyu 7. yapt?.Bu faydas?z gitti o kadar transfer yapt? sonrada tak?m? k?me d??me potas?nda b?rakt?.
?ade-i itibarc?lar vard? ge?en sene forumda.Bu adam kariyerinde sadece 2 tak?mda sezon sonunu g?rebilmi?, 20 tak?m ?al??t?rm?? yar?dan fazlas? k?me d??m?? dedi?imizde millete laf yeti?tirmeye ?al???yorlard? futbol ulemalar?
Bir yorum yaz:
-
O kadar istedim ki k?me d??melerini, kendilerine yaz?k ettiler hakettiler. Daha 5 hafta var ama Sir d???rd? diyecek Be?ikta?l?lar oras? kesin
Bir yorum yaz:
-
Aybaba, yay?nc? kurulu?a yapt??? a??klamada "??yle bir hata yapt?m. Herkesin 'k?me d??er, kaleye gidemez, gol atamaz' dedi?i bir tak?m? ?ampiyon aday? yapt?m" dedi.
Bilemedik k?ymetini
Bir yorum yaz:
-
Samet aybaba ve Doruk Ko? isimlerini yanyana g?r?nce istemsiz kahkaha att?mAslı Doruk Ko? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAntalyaspor k?me d??erse kar??s?nda isim olarak Fuat ?apa m? yazacak san?yorsunuz?
Bir yorum yaz:
-
Ligin ba??nda k?me d??en ilk kl?p belli oldu derken haks?z ??kmad?k
en az?ndan ?imdilik.
Bir yorum yaz:
-
Samet Aybaba ne yapt?n bize, ne yapt?n bize, ne yapt?n bize
Biz birbirimizi ?ok sevdik
D???yoz k?meye d???yoz k?meye
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: