Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Samet Aybaba
??k?ş
X
-
samet aybaba deyince akl?ma
1 menemen geliyor
2 her puan kayb?ndan sonra futbolcular?n? su?lamas?
hi?bir hoca ??k?pta ma? kaybettik ?u oyuncu y?z?nden o olmasa kazand?yd?k tarz? a??klamalar yapmaz.
karakterine ekmek band???m !
Bir yorum yaz:
-
?ifo da Mersin'e gidebilirmi?. D?n bir arkada?tan ??rendim, daha Gen?ler'e yeni gitti say?l?r, sanmam dedim; ama do?ru ??kacak san?r?m.Aslı Burak Kocabas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSPORX ?ZEL - Mehmet ?zdilek ile yollar?n? ay?ran Gen?lerbirli?i'nde ba?kan ?lhan Cavcav, Samet Aybaba'y? tak?m?n ba??na getirmek istiyor.
Seneye k?me d??ecek ilk tak?m belli oldu
?ifo'nun emeklerine yaz?k b?rakt??? tak?m k?me d???yor bu ?aps?z y?z?nden.gif)
Samet G.Birli?i'ne giderse oradan bizdeki 2-3 gereksiz isim kar??l???nda Jimmy Durmaz'? alabiliriz asl?nda. Samet sever ??p adamlar?. Biz de kurtulmu? oluruz.
Bir yorum yaz:
-
SPORX ?ZEL - Mehmet ?zdilek ile yollar?n? ay?ran Gen?lerbirli?i'nde ba?kan ?lhan Cavcav, Samet Aybaba'y? tak?m?n ba??na getirmek istiyor.
Seneye k?me d??ecek ilk tak?m belli oldu
?ifo'nun emeklerine yaz?k b?rakt??? tak?m k?me d???yor bu ?aps?z y?z?nden
Bir yorum yaz:
-
Ligin 6. haftas?nda bu antalya gibi salak tak?ma yenilince b?yle salak tak?ma nas?l puan kaybederiz diye d???nm??t?m
O g?nden belliydi bu salaklar?n k?me d??ece?i
Yaz?k valla 5 puan verdik bunlara
Bir yorum yaz:
-
Bu adam?n ?al??t?rd??? her tak?m k?me d???yor dedi?imizde ''yeaa adam hep k?me d??ecek tak?mlar? ?al??t?rm?? o y?zden'' diyen iade-i itibarc?n?n ge?en sene Antalyaspor'un ?ok daha zay?f kadrosu ile ligde ka??nc? oldu?unu da bilmeyecek kadar futboldan bir haber oldu?una eminim
Bir yorum yaz:
-
?ok bilmi? futbol ulemalar?, Fuat ?apa'ya ??karmas?n da faturay?...
Bir yorum yaz:
-
iade-i itibar yazan futbol dahisi arkada? vard?.
ben ona cevap verirken "sir samet aybaba" dedim diye forza'da denmeyen kalmam??t?.
hatta ihrac?m? istemi?ti bika? sametsever.gif)
?imdi ona "sir" demeyen dalga ge?meyen yok.
ge?en menemen yaparken onu and?m.
aylard?r girmiyordum yine ilk yaz?m sana olsun sir.
senden nefret ediyorum.
Bir yorum yaz:
-
?ifoyu g?ndermek. Hakikaten anlayam?yorum. Hangi mant?kla g?nderdiler. Adam her sene bu stad? olmayan berbat kadrolu tak?m? ilk ona sokuyordu. Al i?te sonu?. (?ifo o kadar ?vd?m seni bu aksam yap bir g?zellik )Aslı Ersan Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAntalyan?n su?u ne
Bir yorum yaz:
-
Ho?buldum karde?im,
Hakikaten ne b?y?k tak?m?z ki bu adamlara ra?men yine de ya?ayabiliyoruz
Bir yorum yaz:
-
Ho?geldin karde?lik.Aslı Giray Cam tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMr.Sir.Kont.Aybaba bir kez daha dehas?n? g?sterdi,
Ve Antalyaspor k?me d??t?.gif)
?ade-i itibar diye lay?k g?r?p getirmi?lerdi bu adam? Be?ikta?'a.
?adesinin itibar?n? esas ?imdi buldu PTT 1. Lig'de.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: