penalt?m?z? vermeyen hakemdir
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Damir Skomina
??k?ş
X
-
Elensek de ayn? fikirde olacakt?m.Aslı Hakan Deniz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEledik diye ?ok iyi y?netti demeyin ayn? ma?? 120 dk elendik psikolojisiyle izleyin ne kadar k?t? y?netti?ini g?receksiniz. Uyduruktan fauller kalecinin 15 saniyeye yak?n topu elinde tutmas? bir ?ey dememesi. O kadar vakit ge?irmesi (dakika 50 olmadan ba?lam??t?) sar? kart vermemesi.
Yorum Yap
-
Ben ayn? fikirde de?ilim abi. Baz? pozisyonlarda liverpoola destek olarak oyunu yava?latt?. Sa?ma sapan kendini yere atmalara taviz verdi. Balotellinin eli kolu rahat durmad? ikili m?cadelelerde eliyle bizim oyunculara vurdu?unda faul vermedi. Yan?lm?yorsam Sosan?n rakip sahada ceza sahas?na da yak?n yerde topa dokunup topu bize kazand?rmas?na faul verdi ki faulle alakas? yoktu. Bana g?re iyi hakem tottenham ma??ndaki hakemdir.Aslı C?neyt T?rko?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterElensek de ayn? fikirde olacakt?m.Aslı Hakan Deniz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEledik diye ?ok iyi y?netti demeyin ayn? ma?? 120 dk elendik psikolojisiyle izleyin ne kadar k?t? y?netti?ini g?receksiniz. Uyduruktan fauller kalecinin 15 saniyeye yak?n topu elinde tutmas? bir ?ey dememesi. O kadar vakit ge?irmesi (dakika 50 olmadan ba?lam??t?) sar? kart vermemesi.
Yorum Yap
-
?lk yar?da neredeyse t?m insiyatifini liverpool lehine kulland?. ?zellikle balotelli nin pozisyonlar?nda rakibe yaslan?p kendini yere att???nda bile faul ?ald?. Skor 1-0 a gelene kadar da rakip kaleci ve oyuncularin zaman ?almas?na seyirci kald? .Genel olarak ise vasat iyi aras?nda y?netti bence
Tabii bizim ?lkedeki kafas? kar???k hakemlerden sonra ?ok iyi g?r?nd?
Yorum Yap
-
Bir rosenburg maci vardir ki sulalesinin kulaklari ara ara Hala cinlarAslı Yucel Deliktas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAvrupa Kupalar?nda k?t? hakem nadir gelir.
bize gelmesinler de
Yorum Yap
-
ooh abi napt?nAslı Halil Nuri Yurdakul tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBir rosenburg maci vardir ki sulalesinin kulaklari ara ara Hala cinlarAslı Yucel Deliktas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAvrupa Kupalar?nda k?t? hakem nadir gelir.
bize gelmesinler de
ya? olarak k???kt?m ama sonralardan ?ok izledim ?zetini falan hatta tv'de falan anlat?lm??t? o ma?taki hakemi ?ok duydum .gif)
ama i?in ger?e?i ?zellikle son 7-8 y?ld?r avrupa'da ciddi hakem hatalar? ?ok nadir denk geliyor.
o bize gelmesin yeter
Yorum Yap
-
ben o mactaydim kahrolmustum tribunden gormustuk goluAslı Yucel Deliktas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterooh abi napt?nAslı Halil Nuri Yurdakul tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBir rosenburg maci vardir ki sulalesinin kulaklari ara ara Hala cinlarAslı Yucel Deliktas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAvrupa Kupalar?nda k?t? hakem nadir gelir.
bize gelmesinler de
ya? olarak k???kt?m ama sonralardan ?ok izledim ?zetini falan hatta tv'de falan anlat?lm??t? o ma?taki hakemi ?ok duydum .gif)
ama i?in ger?e?i ?zellikle son 7-8 y?ld?r avrupa'da ciddi hakem hatalar? ?ok nadir denk geliyor.
o bize gelmesin yeter.gif)
herif vermemisti
neyse nazar degmesin AMA abuk sabuk bir hata olursa o bize olur-))
Yorum Yap
-
Aynen ?yle.Hatas?z y?netti ma??,genelde de oynatmay? dusundu hep.Son dakikalardaki o penalt?y? bir ?ok hakem deplasman tak?m?na ?alamaz.Skomina da fena de?ildi ama Balotelliye ?ok prim tan?d?.Ayr?ca rakip kaleci s?rekli zamandan ?ald? anca ma? sonunda uyard?.Kalecinin o zaman ?almalar?na ra?men ?ok az uzatma verdi.Aslı Onur Memi?o?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterValla oynad?g?m?z ma?lardaki en iyi hakem tothenam deplasman?ndakidir.
Ben ?yle m?thi? bir y?netim hayat?mda izlemedim.
Yorum Yap
-
Fransizdi o hakem tam bi kabustuAslı Halil Nuri Yurdakul tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBir rosenburg maci vardir ki sulalesinin kulaklari ara ara Hala cinlarAslı Yucel Deliktas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAvrupa Kupalar?nda k?t? hakem nadir gelir.
bize gelmesinler de
resmen turu rosenburg 'a hediye etmisti
Yorum Yap
Yorum Yap