Duyuru
??k?ş
Henüz duyuru yok
Damir Skomina
??k?ş
X
-
cezasahas? d???nda el verdi?i pozisyona cezasahas? i?inde penalt? veremeyen korkak bir hakemdir kendisi...
-
Hakemin dibi Tottenham ma??n? y?neten alman hakemdir ba?ka hakem tan?mam.. t?k iyi ak?amlar
Bir yorum yaz:
-
Avrupa Kupalar?nda k?t? hakem nadir gelir.
bize gelmesinler de
Bir yorum yaz:
-
Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterD?nk? hakem ?ok iyi y?netti ama asla Tottenham ma??n?n hakemi Manuel Grafe gibi olamazAslı C?neyt T?rko?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterD?nk? galibiyetin etkisi ve mutlulu?u h?l? ?zerimizde. Galip gelmemizde olgun ve sab?rl? futbolumuz kadar d?zg?n bir hakemin olmas? da ?ok etkili oldu. Son y?llarda pozisyonlara bu kadar hakim, ma?? bu kadar oynatmaya ?al??an hakeme pek rastlamam??t?m. Buradan bir tebrik de Damir Skomina'ya...
aynen abi bir manuel grafe degil yazmak icin girmistim.gif)
ne hakemdi be! tadi hala damagimda
Bir yorum yaz:
-
Balotelli ?o?u pozisyonda yere att? kendini, tek eksisi oydu g?z?mde.
M?thi? ma? y?netti.
Bir yorum yaz:
-
Atmosfer harikayd?, hakem de ortama ayak uydurdu. S?k?ysa iyi y?netmesin
Bir yorum yaz:
-
Valla oynad?g?m?z ma?lardaki en iyi hakem tothenam deplasman?ndakidir.
Ben ?yle m?thi? bir y?netim hayat?mda izlemedim.
Bir yorum yaz:
-
o kaleci iki kere en az on saniye elinde tuttu topu.
yemi?im ?yle hakemi... ilk ma?taki hakem daha iyiydi bence.En son düzenleyen Bilal Gulsen; 27-02-2015, 14:15.
Bir yorum yaz:
-
o de?il de, veli 5 tane sar? kart g?rebilirdi, hi? birini vermedi [emoji3]
ev sahibi i?in iyi bir hakem belli etti kendini.
Bir yorum yaz:
-
tek hatas? balotellinin abartmalar?na g?z yummas?yd?. emrecan ayn?s?n? yap?nca surat?n?n ortas?na yedi ama sar?y?
Bir yorum yaz:
-
D?nk? hakem ?ok iyi y?netti ama asla Tottenham ma??n?n hakemi Manuel Grafe gibi olamazAslı C?neyt T?rko?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterD?nk? galibiyetin etkisi ve mutlulu?u h?l? ?zerimizde. Galip gelmemizde olgun ve sab?rl? futbolumuz kadar d?zg?n bir hakemin olmas? da ?ok etkili oldu. Son y?llarda pozisyonlara bu kadar hakim, ma?? bu kadar oynatmaya ?al??an hakeme pek rastlamam??t?m. Buradan bir tebrik de Damir Skomina'ya...
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: