101. y?l katliam?nda bir?ey olmad?ysa bug?n bu kadar ?aibeyle bir?ey yap?lmaz. Adamlar?n e?itlik, hak, hukuk gibi dertleri yok paraya bak?yorlar paran?n da gelmesi birilerini kay?rmaktan ge?iyor. Futbol bir ?zel sekt?r ?irketinden farks?z, bizim beklentilerimiz de o sebeple bo? kal?yor.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Futbolun Katili T?rk Hakemleri
??k?ş
X
-
Aslı Serhat Bayat tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterforzan?n gri?indeki introyu izledikten sonra sinirlerim tekrar z?plad? , ?l?p geberip giden hi? bir hakemin arkas?ndan zerre ?z?lmem
Yorum Yap
-
Aslı Emir Sever tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Serhat Bayat tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterforzan?n gri?indeki introyu izledikten sonra sinirlerim tekrar z?plad? , ?l?p geberip giden hi? bir hakemin arkas?ndan zerre ?z?lmem
Di?'e di? giri?irdik ?u adamlara arena da..
Yorum Yap
-
Basliklarda yazilanlari okuyorum.
"Fener bu aksam puan kaybetse"
"Kasimpasa fenerden 1 puan alsa"
vs vs...
1 puanlari az olsa.
2 puanlari az olsa.
3 puanimiz fazla olsa...
Ufacik hesaplara, minicik puanlara kalmis is. E peki durum buraya nasil geldi? Bu takimlara tekrar ve tekrar ve tekrar hediye edilen 3'er puanlar ne olacak? Defalarca son dakikalarda calinan garip penaltilar? Inatla cikmayan kirmizi kartlar? Iki takimin da 5'ten fazla maci alenen hakem destegi ile cevirilmis. Kazanilmis demiyorum, cevirilmis. 80-85 civarinda geridelerken penaltilarla vs. cevirilmis. Kartlar cikmamis, cezali sikintisi yasanmamis.
Ve simdi puan durumuna bakiyorum, biri 1 puan onumuzde, digeri 2.
Ulan yazik be.
Yazik, gunah be.
Yapmiyorum ben hesap mesap.
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Eyy?p Mete tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSize bir sorum var..
Metin Ali Feyyaz d?nemlerinde hakemler neden bu kadar hata yapm?yordu sizce ?
Suleyman Seba ?ok mu yumru?unu vuruyordu?
Cevab? bilene hediye
Yorum Yap
-
Bu ba?l?k ?ok garip olmu? ?u an bu konuda hi? olmad???m?z kadar iyi yerlerdeyiz. ?ampiyonlar ligi finali y?neten,d?nya kupas?nda d?d?k ?alan belkide avrupan?n en iyi hakemi ?lkemizde. Ba?ar?s?zl?klar?m?za kulp bulmak,su?u ba?kalar?na atmak yerine C?neyt ?ak?r gibi her g?n biraz daha fazla ?al???p zirveye yerle?meliyiz. Do?rusu ben hatalar?na ra?men t?rk hakemleriyle gurur duyuyorum.
Yorum Yap
-
ka? puan gaspedildi bu sezon b?yle ma? sonu yapt?klar? kriti?i ma?ta olay an?nda yapabilecekleri bir sistem gelmesi gerek.var bu olay di?er sporlarda futbolda neden olmas?n.adamlar teniste k???c?k topun d??t??? yeri belirliyor.koyacaks?n d?rt bir yana kameray? izleyeceksin pozisyonu karar vereceksin.tabi kimsenin i?ine gelmez o ayr?
Yorum Yap
-
Aslı Fatih Perincek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu ba?l?k ?ok garip olmu? ?u an bu konuda hi? olmad???m?z kadar iyi yerlerdeyiz. ?ampiyonlar ligi finali y?neten,d?nya kupas?nda d?d?k ?alan belkide avrupan?n en iyi hakemi ?lkemizde. Ba?ar?s?zl?klar?m?za kulp bulmak,su?u ba?kalar?na atmak yerine C?neyt ?ak?r gibi her g?n biraz daha fazla ?al???p zirveye yerle?meliyiz. Do?rusu ben hatalar?na ra?men t?rk hakemleriyle gurur duyuyorum.
Yorum Yap
Yorum Yap