Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

Bu ne demek oluyor ?? GS'ninma?? ertelenmi? !!!

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

...
    En son düzenleyen Emrah Duro?lu; 26-03-2020, 19:20.

Yorum Yap

Ahmet Ate? de yazd? twitter'dan bizim ADS ma??n?n ertelenebilece?ini.Amma tez canl?s?n?z yahu

Yorum Yap

Tamam sakin bizimki de erteleniyor galiba.)

?kinci sar? kart olay? art?k ge?ersiz duruma d??t?.?ki tak?mda da s?n?rda olup kart? g?ren derbide yok.

Yorum Yap

olsun. yine de bu a??klama gs nin ?erefsiz adi bir camia oldu?u ger?e?ini de?i?tirmez. sonu?ta b?yle bir giri?imde bulunmu? olmalar? bile yav?akl?kt?r. allah?m nolur ?unlara koyal?m. haftalard?r bu kadar g.t korkusu ya?ad?klar?na de?sin. stat konusu, ertelemeler falan yapmad?klar? kalmad?..

Yorum Yap

Aslı Mehmet Ali Bulut tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
            Aslı Kadir Batakbasi tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
            yonetima mail atsak sesimizi duyarlar m? ki ?? hi? zannatmiyorum ama..
            Abi maille filan gerek yok Be?ikta??n hakk?n? korucak y?netim ?imdiye kadar bir a??klama yapard? zaten bu olay fb nin ba??na geldigini d???nsene adamlar tak?m?n? deli gibi savunuyor
            simdi yonetim ??kar der ki biz gs de?iliz ??kar topumuzu oynar?z sonra gs ma??nda yenilirsek burda birbirirmize girerriz sonrada yonetim tak?ma sahip c?kmaz ama taraftara gil maca diye tvlerde boy gosterir ancak...

Yorum Yap

Ahmet Ate?@AhmAtes1903 5 dk.5 dakika ?nce
              Bizim kupa ma??m?zda 21 Ocak ?ar?amba saat 20.30 a ertelenir bence.

Yorum Yap

Aslı Berkay Tenteriz tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                Ahmet Ate? de yazd? twitter'dan bizim ADS ma??n?n ertelenebilece?ini.Amma tez canl?s?n?z yahu
                Tez canl?l?k de?il Berkay karde?im..Belkide gerekli tepkiler g?sterilmi?tir ondan b?yle bir karar verecekler ger?i ertelenip ertelenmeyeci?ininde garantisi yok ya neyse..Madem Erteleme yapacaklar?d? o zaman gs ma??n?n tarih de?i?ikli?i a??kland???nda neden ikisini ayn? anda a??klamad?lar..Tepkilerden korktuklar? i?in de?i?tirmedilerse bi?ey bilmiyorum(tabi erteleme olursa)

Yorum Yap

Bizim ma??n ertelenmesi de?il olay, neden sebepsiz yere bu kahpelerin ma?? erteleniyor?

?u yosmalar? y?llard?r yenemiyoruz ya bize de yaz?klar olsun, insan can?n? di?ine takar ?u ma?larda!

Yorum Yap

E?er bizim ma?ta ertelenicekse ?nce bizim erteleme karar?n?n a??klanmas? gerekmez mi? Ya da bu TFF denen kurum ma? erteleme kararlar?n? nas?l al?yor acaba gsnin ma??n? erteleyelim diyorlar karar? a??kl?yorlar sonra ak?llar?na gelip aaaa dur lan BE??KTA?IN ma??n? da erteleyelim diye whattsapptan falan m? konu?uyorlar ne sa?ma i? bu ne i?g?zarl?k? Bir toplant? yapars?n erteleme karar?n? al?rsan ikisini de ayn? metinde a??klars?n bu kadar basit yani.

Yorum Yap

bizimki de mi ertelendi. ha tamam oldu gs ?ok temiz camia, federasyon da ?ok adil.

Yorum Yap

yahu hepsini ge?tim de T?rkiye Kupas?'nda grup ma?lar? sa?mal???n? yap?yorsun madem hangi akla hizmetle bir grupta oynanacak 6 ma??n 5 tanesini 1 ay i?ine s??d?rmaya ?al???yorsun. Allah ak?l fikir versin alay?na

Yorum Yap

Konya ma??nda sar? kart cezas?na dikkat etmemiz laz?m.

Ma?lar ertelenirse gs ma??nda ?ekeriz cezalar?.

Yorum Yap

bizimkisi de ertelenirse yar?n mahmut uslu denen cibiliyetsiz ??k?p velvele yapar bunu lehlerine kullan?r

Yorum Yap

Aslı G?kay G?kdo?an tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                              Konya ma??nda sar? kart cezas?na dikkat etmemiz laz?m.

Ma?lar ertelenirse gs ma??nda ?ekeriz cezalar?.
                              Plan o zaten,ben olsam Demba ba'y? felan oynatmam

Yorum Yap

Sampiyonlugumuzu erteleyemeyeceksiniz!!

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X