Aslı Kaan Turker tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Bu ne demek oluyor ?? GS'ninma?? ertelenmi? !!!
??k?ş
X
-
Aslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Kaan Turker tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBa ve Serdar bu kadar kritik bir d?neme?te kart g?recek oyuncular de?il. Evet hakemin ismi ger?ekten adam? geriyor ama febe? ma??ndan sonra g?z g?re g?re b?yle bir ?ey yapamazlar. Oldu yapt?lar i?te o zaman bizim y?netimin art?k konu?mas? de?il icraat yapmas? gerekiyor.
Yorum Yap
-
Aslı Yigit Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNe diye ertelendi ma?lar, hala sebep yok mu?
Yorum Yap
-
Ne garip bir ?lke de ya??yoruz. ?u ana kadar 30 ma? yapm???z, hi?bir ma??m?z ertelenmemi?. 72 saat dolmadan, 3 g?nde 1 ma? yapm??l???m?z var. Ama ne hikmetse, ?nce Gs'nin, sonra Bizim ma??m?z erteleniyor. Sakatlara kar?? ?nlem ve dinlendiriyorlar adamlar?. ?yi o zaman, bizimkilerde her sakatl?ktan sonra Tff'ye ba?vursun. Ma?lar?m?z? erteleyelim. Ne salakl?kt?r ya. Hangi akla, mant??a s???yor bu.
Yorum Yap
-
Aslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Kaan Turker tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBa ve Serdar bu kadar kritik bir d?neme?te kart g?recek oyuncular de?il. Evet hakemin ismi ger?ekten adam? geriyor ama febe? ma??ndan sonra g?z g?re g?re b?yle bir ?ey yapamazlar. Oldu yapt?lar i?te o zaman bizim y?netimin art?k konu?mas? de?il icraat yapmas? gerekiyor.
1. Taraftar uyand?, herkesi dikkatli olmaya ?a??r?yor Konya ma?? ?ncesi, hakem tehlikeli. (Y?netim hi?bir aksiyon almaz, sorgulamaz bu ertelemeyi.)
2. Hakem ma??n i?ine eder, tak?m? sahada do?rar.
3. Ma?tan sonra y?netim eser g?rler, taraftar isyanda ahlar vahlar..
4. Taraftar forumlarda sokakta falan ?yle de b?yle de koyar ge?eriz, sahada 11 ki?iyiz umutlar? yay?l?r dalga dalga..
5. Derbi ma? kaybedilir, hakem gene do?rar, cezal? oyuncular?m?z? mumla arar?z.
6. Taraftar isyanda, herkese sayar s?ver ama ge?mi? olsun..
Bu senaryoyu ya?amak istemiyorsak, mutlaka oyuncular?m?z sahada ay?k olmal?, ahmak?a hi?bir hata yap?lmamal?, veya y?netim o hakemin hatr?n? bug?nden sormaya ba?lamal?, buras? T?rkiye maalesef, yoksa gene bize kara geceler olur.
Yorum Yap
-
Aslı M.Yener Kandemir tarafından Gönderilmiş Mesajı göster2003-2004 sezonunda Hoijdonk 10. haftalarda 3 sar? limitindeydi. Fener ?ampiyon olana kadar o 4. sar?y? g?rmedi. Bizse fener ma??na stopersiz girdik. O kart limiti her zaman bizi vurur.
Yorum Yap
-
Aslı Metin Vardarbas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Kaan Turker tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBa ve Serdar bu kadar kritik bir d?neme?te kart g?recek oyuncular de?il. Evet hakemin ismi ger?ekten adam? geriyor ama febe? ma??ndan sonra g?z g?re g?re b?yle bir ?ey yapamazlar. Oldu yapt?lar i?te o zaman bizim y?netimin art?k konu?mas? de?il icraat yapmas? gerekiyor.
1. Taraftar uyand?, herkesi dikkatli olmaya ?a??r?yor Konya ma?? ?ncesi, hakem tehlikeli. (Y?netim hi?bir aksiyon almaz, sorgulamaz bu ertelemeyi.)
4. Taraftar forumlarda sokakta falan ?yle de b?yle de koyar ge?eriz, sahada 11 ki?iyiz umutlar? yay?l?r dalga dalga..
Bu senaryoyu ya?amak istemiyorsak, mutlaka oyuncular?m?z sahada ay?k olmal?, ahmak?a hi?bir hata yap?lmamal?, veya y?netim o hakemin hatr?n? bug?nden sormaya ba?lamal?, buras? T?rkiye maalesef, yoksa gene bize kara geceler olur.
.
Yorum Yap
-
Aslı Metin Vardarbas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Kaan Turker tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBa ve Serdar bu kadar kritik bir d?neme?te kart g?recek oyuncular de?il. Evet hakemin ismi ger?ekten adam? geriyor ama febe? ma??ndan sonra g?z g?re g?re b?yle bir ?ey yapamazlar. Oldu yapt?lar i?te o zaman bizim y?netimin art?k konu?mas? de?il icraat yapmas? gerekiyor.
Yorum Yap
-
Aslı Halit Taner Uckac tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı M.Yener Kandemir tarafından Gönderilmiş Mesajı göster2003-2004 sezonunda Hoijdonk 10. haftalarda 3 sar? limitindeydi. Fener ?ampiyon olana kadar o 4. sar?y? g?rmedi. Bizse fener ma??na stopersiz girdik. O kart limiti her zaman bizi vurur.
Yorum Yap
-
1- demir?renler beyefendinin adami
2-yayinci kurulus beyefendinin katibi
derbi mactan ?nce oynanacak kupa maclari;yedeklerle cikilacagindan ilgi g?rmez ama ileride oynanacak bu iki mac daha cok ?nem tasir...yilbasiymis hadisin oradan..milli bayramlarda niye futbool oynatiyorlar o zaman..halk agziyla gavuru d?s?n?yorsunda m?sl?manlari d?s?nm?yormusun...
Yorum Yap
Yorum Yap