Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

Bu ne demek oluyor ?? GS'ninma?? ertelenmi? !!!

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Hasan Ersoz
    yanıtladı
    Adaletsizli?in bu kadar?. Di?er tak?mlar tak?m de?il mi? Ne sa?ma bir uygulama. Ba?tan bu tarihe hi? ma? koymayacakt?n.

Bir yorum yaz:

• Sergen Pervance
    yanıtladı
    Sampiyonlugumuzu erteleyemeyeceksiniz!!

Bir yorum yaz:

• Alper Erdoğan
    yanıtladı
    Aslı G?kay G?kdo?an tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Konya ma??nda sar? kart cezas?na dikkat etmemiz laz?m.

Ma?lar ertelenirse gs ma??nda ?ekeriz cezalar?.
    Plan o zaten,ben olsam Demba ba'y? felan oynatmam

Bir yorum yaz:

• Turgut Karabag
    yanıtladı
    bizimkisi de ertelenirse yar?n mahmut uslu denen cibiliyetsiz ??k?p velvele yapar bunu lehlerine kullan?r

Bir yorum yaz:

• Gokay Gokdogan
    yanıtladı
    Konya ma??nda sar? kart cezas?na dikkat etmemiz laz?m.

Ma?lar ertelenirse gs ma??nda ?ekeriz cezalar?.

Bir yorum yaz:

• Ramazan Tülen
    yanıtladı
    yahu hepsini ge?tim de T?rkiye Kupas?'nda grup ma?lar? sa?mal???n? yap?yorsun madem hangi akla hizmetle bir grupta oynanacak 6 ma??n 5 tanesini 1 ay i?ine s??d?rmaya ?al???yorsun. Allah ak?l fikir versin alay?na

Bir yorum yaz:

• Ahmet Timuçin
    yanıtladı
    bizimki de mi ertelendi. ha tamam oldu gs ?ok temiz camia, federasyon da ?ok adil.

Bir yorum yaz:

• Atila Iyisever
    yanıtladı
    E?er bizim ma?ta ertelenicekse ?nce bizim erteleme karar?n?n a??klanmas? gerekmez mi? Ya da bu TFF denen kurum ma? erteleme kararlar?n? nas?l al?yor acaba gsnin ma??n? erteleyelim diyorlar karar? a??kl?yorlar sonra ak?llar?na gelip aaaa dur lan BE??KTA?IN ma??n? da erteleyelim diye whattsapptan falan m? konu?uyorlar ne sa?ma i? bu ne i?g?zarl?k? Bir toplant? yapars?n erteleme karar?n? al?rsan ikisini de ayn? metinde a??klars?n bu kadar basit yani.

Bir yorum yaz:

• Metin Vardarbas
    yanıtladı
    Bizim ma??n ertelenmesi de?il olay, neden sebepsiz yere bu kahpelerin ma?? erteleniyor?

?u yosmalar? y?llard?r yenemiyoruz ya bize de yaz?klar olsun, insan can?n? di?ine takar ?u ma?larda!

Bir yorum yaz:

• Abdulmenaf Karabulut
    yanıtladı
    Aslı Berkay Tenteriz tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Ahmet Ate? de yazd? twitter'dan bizim ADS ma??n?n ertelenebilece?ini.Amma tez canl?s?n?z yahu
    Tez canl?l?k de?il Berkay karde?im..Belkide gerekli tepkiler g?sterilmi?tir ondan b?yle bir karar verecekler ger?i ertelenip ertelenmeyeci?ininde garantisi yok ya neyse..Madem Erteleme yapacaklar?d? o zaman gs ma??n?n tarih de?i?ikli?i a??kland???nda neden ikisini ayn? anda a??klamad?lar..Tepkilerden korktuklar? i?in de?i?tirmedilerse bi?ey bilmiyorum(tabi erteleme olursa)

Bir yorum yaz:

• Coskun Deniz Teran
    yanıtladı
    Ahmet Ate?@AhmAtes1903 5 dk.5 dakika ?nce
    Bizim kupa ma??m?zda 21 Ocak ?ar?amba saat 20.30 a ertelenir bence.

Bir yorum yaz:

• Kadir Batakbasi
    yanıtladı
    Aslı Mehmet Ali Bulut tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Kadir Batakbasi tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    yonetima mail atsak sesimizi duyarlar m? ki ?? hi? zannatmiyorum ama..
    Abi maille filan gerek yok Be?ikta??n hakk?n? korucak y?netim ?imdiye kadar bir a??klama yapard? zaten bu olay fb nin ba??na geldigini d???nsene adamlar tak?m?n? deli gibi savunuyor
    simdi yonetim ??kar der ki biz gs de?iliz ??kar topumuzu oynar?z sonra gs ma??nda yenilirsek burda birbirirmize girerriz sonrada yonetim tak?ma sahip c?kmaz ama taraftara gil maca diye tvlerde boy gosterir ancak...

Bir yorum yaz:

• Uğur Ilgın
    yanıtladı
    olsun. yine de bu a??klama gs nin ?erefsiz adi bir camia oldu?u ger?e?ini de?i?tirmez. sonu?ta b?yle bir giri?imde bulunmu? olmalar? bile yav?akl?kt?r. allah?m nolur ?unlara koyal?m. haftalard?r bu kadar g.t korkusu ya?ad?klar?na de?sin. stat konusu, ertelemeler falan yapmad?klar? kalmad?..

Bir yorum yaz:

• Bu?ra Gen?er
    yanıtladı
    Tamam sakin bizimki de erteleniyor galiba.)

?kinci sar? kart olay? art?k ge?ersiz duruma d??t?.?ki tak?mda da s?n?rda olup kart? g?ren derbide yok.

Bir yorum yaz:

• Berkay Tenteriz
    yanıtladı
    Ahmet Ate? de yazd? twitter'dan bizim ADS ma??n?n ertelenebilece?ini.Amma tez canl?s?n?z yahu

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X