Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

STSL 29.Hafta: Sivasspor-Gs / Fb-Antalyaspor

??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı Sabri Haluk Erdem tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Ulan Be?ikta? gol atm?? gibi, sevin?ten tepindim.
    Renkda? g?le g?le kullan avatar?n? Ben yapm??t?m onu 1 saat ?nce sonra de?i?tirdim yakalam??s?n o arada

Yorum Yap

D?n bizimkilerin teri, eme?i, h?rs? yeter be. 1-2 takviye ile Avrupa'da ba?ar? bizim.

Yorum Yap

?ok iyi yaa. top tekrar bizde. insallah bu defa olacak.

GT-I9300 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi

Yorum Yap

bu gs 53 puan? nas?l alm?? adamlar ruh yok be
          helal olsun sivas biraz olsun y?z?m?z? g?ld?rd?n ?u haftada
          art?k haftaya fener ma??n? ?l?m?ne oynay?p kazanmal?y?z.

Yorum Yap

Aslı Yunus G?neyli tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
            Renkda? g?le g?le kullan avatar?n? Ben yapm??t?m onu 1 saat ?nce sonra de?i?tirdim yakalam??s?n o arada
            Te?ekk?r ederim karde?im. Zevkle kullanaca??m. ?ok g?zel bir Avatar.

Yorum Yap

Renkdasmi renkdas ne arar la burada

Yorum Yap

Aslı Sabri Haluk Erdem tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                Ulan Be?ikta? gol atm?? gibi, sevin?ten tepindim.
                Sabri abi ho?geldin epey zaman oldu. Seni g?r?nce daha bir kendimi forzada hissettim kendimi
                eski forzadan baya eksik var umar?m hep beraber nice g?zel g?nler ya?ar?z.

Yorum Yap

Ilahi adalet !!

Yorum Yap

Naber lan Melo

Yorum Yap

D?nk? onun bunun ?ocu?u hakemler olmasayd? ?imdi bir beraberlik hakk?m?z olacakt?
                      yrn fener yenerse bizim ma?a yatabilirler

Yorum Yap

Ben Galatasarayl?y?m ama fanatik de?ilim

Yorum Yap

Federasyon, mhk, s?yaset olmasa su anda fb ?le samp?yonluk yar?s? yap?yor olurduk, ama su gs y? ?k?nc? yapacaklar d?ye gs den ?ok efor sarfed?yor hakemler, dun jonese faul calmay?p konyayla b?z?m kaleye depara kalkan hakem kadar b?le kosamad? gs

Yorum Yap

Aslı Ozan Omrak tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                            D?nk? onun bunun ?ocu?u hakemler olmasayd? ?imdi bir beraberlik hakk?m?z olacakt?
                            Yatmazlar. ??nk? antalyay? yenip haftay? bizi yenerlerse tur atacak adamlar. Olimpiyatta ?ampiyonluk kutlamalar? s?z konusu.

Yorum Yap

Aslı Ferhat Kavas tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                              Sabri abi ho?geldin epey zaman oldu. Seni g?r?nce daha bir kendimi forzada hissettim kendimi
                              eski forzadan baya eksik var umar?m hep beraber nice g?zel g?nler ya?ar?z.
                              Ho?bulduk karde?im. Yeni forza ?ok g?zel oldu. ?n?aallah hep birlikte g?zel g?nlere. En k?sa zamanda b?t?n gidenler geri d?ner umar?m.

Yorum Yap

Aslı Ozan Omrak tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                                Aynen abi ?erefsizler 2 puan?m?z? ?ald?lar

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X