GT-N5105 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
STSL 29.Hafta: Sivasspor-Gs / Fb-Antalyaspor
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Bu gs haftaya cezali ve kasimpasa ile oynayacak ama bizdr fenerle oynuyoruz feneri yenersek gs puan kaybedecktir bence ki yarin gsnin mali genel kurulu var ve ortalik karisacaktir bunlarin baya maddi sikintisi var bu gunyuzune cikarsa takimada yansiyacaktir ve tepetaklak duseceklerdir bunlar bizim gibide toparlayamaz batip giderler o yuzden saldir Besiktasim
GT-N5105 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
-
?u rezil gsnin alt?nda bitirirsek ligi kahrolurum valla bu sene,yaz?k olur,g?nah olur...
Bir yorum yaz:
-
Bize kimse yatmas?n. Biz ??k?p adam gibi oynay?p yenelim. Biz Be?ikta?'?z.
Bir yorum yaz:
-
Aynen abi ?erefsizler 2 puan?m?z? ?ald?larAslı Ozan Omrak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterD?nk? onun bunun ?ocu?u hakemler olmasayd? ?imdi bir beraberlik hakk?m?z olacakt?
yrn fener yenerse bizim ma?a yatabilirler
Bir yorum yaz:
-
Ho?bulduk karde?im. Yeni forza ?ok g?zel oldu. ?n?aallah hep birlikte g?zel g?nlere. En k?sa zamanda b?t?n gidenler geri d?ner umar?m.Aslı Ferhat Kavas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSabri abi ho?geldin epey zaman oldu. Seni g?r?nce daha bir kendimi forzada hissettim kendimi
eski forzadan baya eksik var umar?m hep beraber nice g?zel g?nler ya?ar?z.
Bir yorum yaz:
-
Yatmazlar. ??nk? antalyay? yenip haftay? bizi yenerlerse tur atacak adamlar. Olimpiyatta ?ampiyonluk kutlamalar? s?z konusu.Aslı Ozan Omrak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterD?nk? onun bunun ?ocu?u hakemler olmasayd? ?imdi bir beraberlik hakk?m?z olacakt?
Bir yorum yaz:
-
Federasyon, mhk, s?yaset olmasa su anda fb ?le samp?yonluk yar?s? yap?yor olurduk, ama su gs y? ?k?nc? yapacaklar d?ye gs den ?ok efor sarfed?yor hakemler, dun jonese faul calmay?p konyayla b?z?m kaleye depara kalkan hakem kadar b?le kosamad? gs
Bir yorum yaz:
-
D?nk? onun bunun ?ocu?u hakemler olmasayd? ?imdi bir beraberlik hakk?m?z olacakt?
Bir yorum yaz:
-
Sabri abi ho?geldin epey zaman oldu. Seni g?r?nce daha bir kendimi forzada hissettim kendimiAslı Sabri Haluk Erdem tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterUlan Be?ikta? gol atm?? gibi, sevin?ten tepindim.
eski forzadan baya eksik var umar?m hep beraber nice g?zel g?nler ya?ar?z.
Bir yorum yaz:
-
Te?ekk?r ederim karde?im. Zevkle kullanaca??m. ?ok g?zel bir Avatar.Aslı Yunus G?neyli tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterRenkda? g?le g?le kullan avatar?n?
Ben yapm??t?m onu 1 saat ?nce sonra de?i?tirdim yakalam??s?n o arada 
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: