evet 2004 ?n tekrar? olur mu sizce? bence de d??meye bas?ld?.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
MHK Ba?kan? ?stifa Etti
??k?ş
X
-
Aslı Kerem Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFenerin 10 haftada 5 penalt? ald??? ligde, besiktasin 5 k?rm?z?s?na ra?men gsnin kart g?rmedi?i bu ligde, oguzhanin koca sezonda melodan daha ?ok sari kart g?rd??? ligde hakemler besiktasi kolluyor diyenlerin s?lalesini. 45 ma?ta 1 penalt? golumuz var saymay? ??renemedi serefsizler
Ama bug?n sabah fanatikte bi haber okuyorum dikkatimi ?eken ?ey bizim i?in yap?lan yorumlar, vermedi, de?er kazanmad?, g?rmedi, kart g?stermedi.
Di?er 2 tak?ma i?in iddaa edildi, tart???ld?, gerek?esiyle.
B?yle insan?n g?z?ne soka soka yap?lan ayr?mc?l?kta zoruma gidiyor.
Yorum Yap
-
Bizi etkilemez, sahada Be?ikta?? koruyan birileri zaten yoktu. Aksine Be?ikta?ta futbol hayat?n? ge?irdi diye bo? bo? konu?uyorlard?.
Antep ma??ndaki olayda hakemin hatas? de?ildir o pozisyonu g?rmemi? olmas?da anormal de?ildir bana g?re. adamlar topun arkas?nda kalm?? anl?k bir hareket yap?lm??.
Topla ayn? ?izgide 4 ki?iyi ofsaytta g?r?pde bayra?? kald?ramayanlara konu?al?m
Yorum Yap
-
Aslı Yasar Turkmen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBizi etkilemez, sahada Be?ikta?? koruyan birileri zaten yoktu. Aksine Be?ikta?ta futbol hayat?n? ge?irdi diye bo? bo? konu?uyorlard?.
Antep ma??ndaki olayda hakemin hatas? de?ildir o pozisyonu g?rmemi? olmas?da anormal de?ildir bana g?re. adamlar topun arkas?nda kalm?? anl?k bir hareket yap?lm??.
Topla ayn? ?izgide 4 ki?iyi ofsaytta g?r?pde bayra?? kald?ramayanlara konu?al?m
Yorum Yap
-
Aslı Bekir Koray Aksoy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterk?z?l denen m?svette ne demi? ki?
Yorum Yap
Yorum Yap