Trabzon:
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
T?rkiye Stadyum Projeleri
??k?ş
X
-
-
Aslı Metin Kursat Tasli tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterkonya arena bitmi?. deplasmanda 28.12.2014 tarihinde saat 19'da ma??m?z var.
Bir yorum yaz:
-
konya arena bitmi?. deplasmanda 28.12.2014 tarihinde saat 19'da ma??m?z var.
Bir yorum yaz:
-
kimlerin cebine ne paralar giriyordur gene allah bilir.
bu stadlar?n sonu erzurum olimpiyat tesisleri gibi olmas?n da...
Bir yorum yaz:
-
Aslı Fatih Caliskan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Metin Kursat Tasli tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterlocalar?n ?stte olmas? avantaj bana g?re. bizim stad?n localar?da ?yle olmal?yd? bana g?re.
Belki eski a??k taraf?ndaki localar en ?ste yap?l?p 2 taraf?da a??k b?rak?labilirdi, d???n?n ?n tarafta in?n? manzaras? arka tarafta bo?az manzaras? tad?ndan yenmezdi bence
Bir yorum yaz:
-
bursan?n kale arkas? ?ahane. e?er koltuklar s?k, kapasite y?ksek olursa ?ok g?zel atmosfer yarat?rlar.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Metin Kursat Tasli tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterlocalar?n ?stte olmas? avantaj bana g?re. bizim stad?n localar?da ?yle olmal?yd? bana g?re.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Cagdas Sezgin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTrib?n a??s?ndan bakarsak en sa?lam stad san?r?m bursan?n
Bir yorum yaz:
-
Aslı Kenan Ergin tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?lkede her ?ehirde stadlar?n olmas? g?zel.
Bizim de Olimpiyat Stad? yerine Ba?ak?ehir stad?'nda oynamam?z daha do?ru olur. L?kin buna ?BB ne kar???r.
?zin vermiyorlarm?? san?r?m orda oynaam?za. Stad onlar?n de?il ki. Onlar yapmad?. Devletin yapt??? statta nas?l s?z sahibi olabiliyorlar.
Bir yorum yaz:
-
?lkede her ?ehirde stadlar?n olmas? g?zel.
Bizim de Olimpiyat Stad? yerine Ba?ak?ehir stad?'nda oynamam?z daha do?ru olur. L?kin buna ?BB ne kar???r.
?zin vermiyorlarm?? san?r?m orda oynaam?za. Stad onlar?n de?il ki. Onlar yapmad?. Devletin yapt??? statta nas?l s?z sahibi olabiliyorlar.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: