Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

S?rp taraftar ?ld?r?ld?

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

16 aral?kta san?r?m Galatasaray LH-Olympiakos ma?? varm??. K?z?ly?ld?z taraftar? o ma?ta karde? tak?m aya??na tekrar istanbula gelece?iz falan diyormu? forumlarda yaz?lana g?re.
    Can s?kan durumsa galatasaray'?n zeka seviyesi deniz hizas?nda olan taraftarlar?n?n ?len taraftar hakk?ndaki c?mleleri. Neticede adam ?lm?? yani arkas?ndan k?f?r etmek nas?l bir ?erefsizliktir.

Yorum Yap

Foto?raflara bir bak?n. Yorum yapam?yorum.

https://twitter.com/ultrAs_uA_

Yorum Yap

Aslı Cagdas Sezgin tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
        Foto?raflara bir bak?n. Yorum yapam?yorum.

https://twitter.com/ultrAs_uA_
        Bunlar ger?ekten beyin ?z?rl? ya ben foto?raflara bakt?k?a sinirleniyorum s?rp taraftarlar nas?l dayans?n; gs b?yle yapar, gs ??yle yapar, Dordmund ve Arsenal ma??ndaki olaylar? koymu?lar ultras ilan etmi?ler kendilerini ?aka gibi. Adam kesmeyle ilgili pankartlar?na diyecek laf bulam?yorum zaten.

?erefsiz ligin ?erefli tak?mlar? yazm??lar bir de Malatyay?, Ankaray? unutup. Trabzon'u da dahil etmi?ler. B?y?klerimiz anlat?rd?. Be?ikta??n Metin-Ali-Feyyaz d?neminden ?nceki ?ampiyonlu?u san?rsam 1985-1986 sezonu. Be?ikta?'?n son ma?? Trabzonla, Trabzon'da Gs ile ?eki?iyoruz ligde. Be?ikta? ma??ndan ?nce Ergun G?rsoy elinde siyah ?anta ile Trabzon'da hem de Gs'nin de ma??ndan bir g?n ?nce. O zamanlar k?rm?z? kart cezal?s? oyuncular d?nemin paras?yla b?y?k bir miktar para yat?r?ld???nda oynayabiliyormu?. Trabzon'un iddias? yok ama o para yat?r?l?yor ve Trabzonlu Tuncay o ma?ta oynuyor. Trabzon da iyi oynuyor Be?ikta? kar??s?nda ?ampiyonluk yar??? yapar gibi ama 1-0 al?yoruz ma?? ve ?ampiyon oluyoruz. Asl?nda amac?m laf atmak falan de?il Trabzon'a, hani ?erefli falan yazarken bir ka? kere d???nmek laz?m. Zaten bazen d???n?r?m bu Trabzon Gs samimiyeti o y?llardan m? kalma diye. Trabzon'un zenginlerinden Gs'ye y?netici ??k?yor da ondan diyorum.

Yorum Yap

Forum yetkililerine sormak istiyorum : Son birka? g?nd?r bu ve di?er konularda yazd???m bir?ok mesaj kaybolmaya ba?lad?. Bunun sebebi teknik bir sorun mu yoksa yazd?klar?m m? s?k?nt? yarat?yor ? Yazd???m her kelimeye dikkat ediyorum ve ne forum y?netimini ne de kul?b? s?k?nt?ya sokacak bir?ey yazmad???m? d???n?yorum. E?er sorun teknikse ilgili arkada?lar?n bununla ilgilendi?ine inan?yorum. Yok, e?er sorun yazd?klar?msa l?tfen bunu a??k?a belirtin ki bileyim.

Yorum Yap

Aslı Hakan ?zbek tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
            Forum yetkililerine sormak istiyorum : Son birka? g?nd?r bu ve di?er konularda yazd???m bir?ok mesaj kaybolmaya ba?lad?. Bunun sebebi teknik bir sorun mu yoksa yazd?klar?m m? s?k?nt? yarat?yor ? Yazd???m her kelimeye dikkat ediyorum ve ne forum y?netimini ne de kul?b? s?k?nt?ya sokacak bir?ey yazmad???m? d???n?yorum. E?er sorun teknikse ilgili arkada?lar?n bununla ilgilendi?ine inan?yorum. Yok, e?er sorun yazd?klar?msa l?tfen bunu a??k?a belirtin ki bileyim.
            abi teknik bir sorundan dolay? iki seferdir (48-24 saatlik) mesajlar sliniyor

Yorum Yap

Aslı Aykut Sabuncu tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
              Eyvallah Aykut karde?im, te?ekk?rler. Biraz bekleyelim bakal?m herhalde ilgili arkada?lar bu konuda daha detayl? bir?ey s?ylerler.

Yorum Yap

Aslı Aykut Sabuncu tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                Eyvallah Aykut karde?im, te?ekk?rler. Biraz bekleyelim bakal?m herhalde ilgili arkada?lar bu konuda daha detayl? bir?ey s?ylerler.
                Abi sadece sizin yazd?klar?n?zla alakal? de?il, forum geri gidince herkesin mesajlar? siliniyor. Database ile alakal? bir durum san?r?m.

Yorum Yap

Konu anla??lm??t?r. Kas?t yokmu?, hareket topa imi? (ya da ?yle bir?ey). Forum y?netimi isterse bu serzeni?im hakk?ndaki mesajlar?m? silebilir. S?z, valla kapris yapmayaca??m ....

Yorum Yap

http://www.hurriyet.com.tr/spor/basketbol/27658574.asp

Yorum Yap

Evet katil yakalanm??.A??k?as? bir galatasaray taraftar? oldu?unu d???nm?yordum.Yan?lm???m.

Yorum Yap

muhtemelen bi k??ede arkadaslari tarafindan yoklu?u farkedilmeden ?ld?r?ld?.baska ihtimal akl?ma yatmiyor.bu kahpeligi yapacak potansiyele sahipler ??nk?.

Yorum Yap

1.54-1.57 aras?nda kamera bir sa?a d?n?yor. Sa? ?st k??ede bir hareketlilik var. Birine vuruyorlar sanki. O ara oldu deniliyor.

Yorum Yap

Gs bayan voleybol tak?m? Olympiakosla e?le?mi?.

Yorum Yap

Amk kari kilikli olimpiyat cocuklari

tek baslarina dolasmaya bir taraflari yemez ancak kalabalik icerisinde bicak saplayip kacar kodumun travestileri

ciktiginiz delige sokiyim

Yorum Yap

?ld?ren gsliymi? galiba

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X