Aslı Tolga Ozbek tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
A Milli Tak?m Brezilya-Kazakistan ma?lar? aday kadrosu
??k?ş
X
-
Aslı Ak?n Yalan?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOlcay ve Kerim gibi ayni pozisyona talip iki oyuncuya sahip oldugumuz icin sansliyiz. Biraz kiymet bilelim. Kerim'e dune kadar sayilmayan laf yoktu, dunden sonra Olcaya Kerimden daha fazla sallaniyor. Adam asmaca oynuyoruz sanki. Bi iki mac kotu oynasada bi guzel saydirsam diye bekleyenler oldugunu dusunecegim nerdeyse.
Maca gelirsek , galibiyete son derece ihtiyacimiz vardi ve kazandik. Umarim artik salakca puanlar kaybetmeyip grupta olmamiz gereken yere yerlesiriz.
G?khan Tore topu aldi mi karsi kaleye dogru oyle bir suratleniyorki Ikinci yari baslarinda girseydi gol de atardi o enerjiyle
Ke?ke dedi?in gibi bu rekabetin keyfini s?rebilsek.
Yorum Yap
-
Anla??lmayan husus ?u;
Volkan'?n hak etti?ini ya da bu olay?n savunmas? ile ilgili arg?manlarda "Milli tak?m oyuncusu Volkan" de?il, "?irkef ve ahlaks?z Volkan" diye d???nerek konu?uluyor. O adam? ay y?ld?zl? formay? giyiyor diye susmay? tercih etmem i?in, ?nce o adam?n o formay? giydi?ini d???nmem gerek.
?nce Volkan o forman?n hakk?n? versin, canl? yay?nda ma? esnas?nda kendi milletine k?f?r etmemeyi ??rensin, ?yle konu?uruz.
Milli formay? giyiyor diye ben k?f?r edemiyorsam, o da bana k?fretmemeli dimi?
E k?fretti?ine g?re, demek ki giymiyor yani
Fatih Terim'in forma vermesi ise bana g?re o adam?n o formay? giymesi i?in yeterli bir sebep de?ildir anlayaca??n?z.
Yorum Yap
-
Aslı Tolga Ozbek tarafından Gönderilmiş Mesajı göstermilli tak?m formas?nda hicbir oyuncuya kimse k?f?r edemez !
beni enterese etm?yor oyumcunun ad? ! milli tak?m formas? ayy?ld?z arma var !
burada dembabaya k?f?r etti diyenler felan var cok yanl?s yaklas?m sen buna oyuncu haked?yor d?yorsun resmen o zaman oda demba ba ?c?n ayn?s?n? dusunur bu ks??r dongu b?tmez .
COK TAL?HS?Z B?R OLAY !
Volkan'i diger "insan"larla bir tutmayin...
Yorum Yap
-
Aslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı göster[ATTACH]5204[/ATTACH]
Bu nedir ya
Hahaha bune lan
Yorum Yap
-
Aslı Bilal Ta??? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAnla??lmayan husus ?u;
Volkan'?n hak etti?ini ya da bu olay?n savunmas? ile ilgili arg?manlarda "Milli tak?m oyuncusu Volkan" de?il, "?irkef ve ahlaks?z Volkan" diye d???nerek konu?uluyor. O adam? ay y?ld?zl? formay? giyiyor diye susmay? tercih etmem i?in, ?nce o adam?n o formay? giydi?ini d???nmem gerek.
?nce Volkan o forman?n hakk?n? versin, canl? yay?nda ma? esnas?nda kendi milletine k?f?r etmemeyi ??rensin, ?yle konu?uruz.
Fatih Terim'in forma vermesi ise bana g?re o adam?n o formay? giymesi i?in yeterli bir sebep de?ildir anlayaca??n?z.
Fatih Terim adam olsayd? ?u ana kadar bu t?r oyuncular? almamas?n? ??renirdi.
Kendi gibi ?irkefleri topluyor, sonra "bu ma?lubiyetlerden ders ??kar?yoruz" yorumunu yap.
Yorum Yap
-
Aslı Tolga Ozbek tarafından Gönderilmiş Mesajı göstermilli tak?m formas?nda hicbir oyuncuya kimse k?f?r edemez !
beni enterese etm?yor oyumcunun ad? ! milli tak?m formas? ayy?ld?z arma var !
burada dembabaya k?f?r etti diyenler felan var cok yanl?s yaklas?m sen buna oyuncu haked?yor d?yorsun resmen o zaman oda demba ba ?c?n ayn?s?n? dusunur bu ks??r dongu b?tmez .
COK TAL?HS?Z B?R OLAY !
Volkan karaktersiz, bu formay? haketmeyen, insanlar? tahrik eden, t?rk futboluna zarar veren ay?n?n tekidir.
Yorum Yap
-
Aslı Bilal Ta??? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAnla??lmayan husus ?u;
Lakin burada dikkatlerden ka?an ince bir ayr?nt? var. Nacizane aff?na s???narak senin mesaj?n? al?nt?layarak belirtmek istiyorum.
?imdi Volkan konusunda hakl? haks?z tart??mas?na asla girmeyece?im.
Zira Volkan'?n ?irkefli?ini t?m tak?m taraftarlar? bilir.
Ama hepimizin g?zden ka??rd??? ?udur ki;
Eyvallah Milli Tak?m,Milli Dava, ?lkemiz i?in forma terletiliyor ama, Armas?n da T?rk bayra??n? ta??yan 111.y?ll?k kl?b?m?z?n formas?n? terleten Demba ba ya Volkan k?f?r edince niye sorun olmuyor ?
Sonu?ta T?rk Bayra??m?z? ta??yoruz formam?z?n ?zerinde ve Milli tak?m gibi bizim formam?z da kutsal !!
Ha sak?n yanl?? anla??lmas?n, ben Volkan'?n e?ine,?olu?una ?ocu?una edilen k?f?rleri elbette ki tasvip etmiyorum ama demek istedi?im ?u sapla saman? kar??t?rmayal?m..
Onun e?ine k?f?r edilirken, demba ba'n?n da annesine kutsal?na k?f?r etti.
Yani ki?i ?nce kendisi ahlakl? olucak ki,sonra trib?ne d?n?p ahlaktan bahsedicek..
Dedi?im gibi ailesine edilen k?f?rleri asla tasvip etmiyorum,sadece objektif olmaya ?al???rken sapla saman kar??t?r?lmas?n diyorum.
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Yorum Yap
Yorum Yap