Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

A Milli Tak?m Brezilya-Kazakistan ma?lar? aday kadrosu

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı Ertu?rul Ural tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Alper ?st?nda?@AlperUstundag 16 sn.16 saniye ?nce?stanbul
    Bomba! @FIFAcom Brezilya'n?n 1. gol?nde Volkan Demirel'e S?leyman Demirel;Semih Kaya'ya da Suat Kaya dedi! ?AKA G?B?

FIFA'da kafa buluyor herhalde
    Komedi yemin ederim Abi yaaa

Yorum Yap

Brezilya ?ok sempatik bir tak?m. Her gol att?klar?nda kendimi onlara daha yak?n hissettim.

Yorum Yap

fb li gs li futbolcular t?rkiye liginde hakemleri medyay? arkana alarak yapt???n kurdu?un bask?y? avrupada kuramass?n o g?c?n?z yok ??nk?.

ne soyunma hakem odas? bas?p her?eyi kolayla?t?ran ba?kan?n?z var nede eyyam yapacak hakeminiz.b?ylece b?t?n foyan?z ortaya ??k?yor kusura bakmay?n.

Yorum Yap

Aslı Sinan.?z tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
          Bu semih'in ki ?anss?zl?ktan ?te art?k beceriksizlik ve sakarl?k. Bildi?in balon, bunun sakarl?klar? y?z?nden ?st ?ste iki milli ma?ta gol yemedi?imizi hat?rlam?yorum. bunun sa?ma hatalar? y?z?nden Brezilya 14'? ka??rd?k hala ersan,egemen,?mer gibi adamlar bunun partneri. B?rak milli tak?mda 1.stoper oynamay? kadroya girecek donan?m? yok ama 4 senedir b?y?s?n diye bekliyoruz.. B?rakal?m sadece galatasaray beklesin, adam olursa gelsin oynas?n.
          Yerli stat?s?nde milli tak?mda oynayacak 10 tane stoper say deseler ?u Semih'in ismini kesinlikle s?ylemem. Aykut Demir Emre G?ng?r falan derim yine de Semih demem. Bu adamlar bile Semih'den daha iyi stoperlerdir bana g?re. Hi? anlamam???md?r nas?l milli tak?m?n banko stoperi oluyor nas?l her sene y?l?n ilk 11'ine se?iliyor. Bu nas?l bir torpildir ??zemedim y?llard?r.

Yorum Yap

fb nin stad?nda gs skoru ohh mis milli tak?m

Yorum Yap

Milli Tak?m neden ba?ar?s?z diyenlere gelsin.
              Sebebi foto?rafta gizli...

Ey t?p?? Be?ikta?'?m? bitirdi?in gibi Milli Tak?m? da bitirmeye azmetmi?sin. Hepinize veyl olsun...

Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  malum ??pheli.jpg
Görüntüleme: 1
büyüklüğ?:  80.4 KB

Yorum Yap

Aslı Burak Kocabas tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                Bu semih'in ki ?anss?zl?ktan ?te art?k beceriksizlik ve sakarl?k. Bildi?in balon, bunun sakarl?klar? y?z?nden ?st ?ste iki milli ma?ta gol yemedi?imizi hat?rlam?yorum. bunun sa?ma hatalar? y?z?nden Brezilya 14'? ka??rd?k hala ersan,egemen,?mer gibi adamlar bunun partneri. B?rak milli tak?mda 1.stoper oynamay? kadroya girecek donan?m? yok ama 4 senedir b?y?s?n diye bekliyoruz.. B?rakal?m sadece galatasaray beklesin, adam olursa gelsin oynas?n.
                Yerli stat?s?nde milli tak?mda oynayacak 10 tane stoper say deseler ?u Semih'in ismini kesinlikle s?ylemem. Aykut Demir Emre G?ng?r falan derim yine de Semih demem. Bu adamlar bile Semih'den daha iyi stoperlerdir bana g?re. Hi? anlamam???md?r nas?l milli tak?m?n banko stoperi oluyor nas?l her sene y?l?n ilk 11'ine se?iliyor. Bu nas?l bir torpildir ??zemedim y?llard?r.
                G?r??lerinize sayg? duyuyorum.. Bana g?re de Semih T?rkiye'nin en iyi yerli stoperidir.. Hele ki ya? grubunu da g?z ?n?ne al?rsak yapt??? hatalar? ?ok ?nemsemiyorum ben.. Biz y?llarca ne e??ekler y?z?nden ne turnuvalara gidemedik, vars?n bu ?ocuk da yaps?n..

Ha kendi kalesine ayn? tarzda gol atma i?ine bir?ey diyemeyece?im ??nk? bence de bunun ad? ?anss?zl?ktan ?ok hatalardan ders ??karmaman?n bir devam?.. Bir ki?i de ??k?p bu adama "o?lum bak b?yle b?yle yap?yorsun, bu ?ekilde ka? defa kendi kalene gol att?n" demiyor mu diye d???nd?m gol? yedi?imizde.. ?n?allah bu konuda da d?zeltir kendini..

Milli tak?m i?in ise s?ylenecek fazla s?z yok: Takke d??t?, kel g?r?nd?..

Yorum Yap

Semih hem kendi tak?m?nda hemde kendi tak?m?nda ?ok hata yap?yor . Ben ?meride ne kadar macta izlemi?sem be?enemedim oda baya hata yap?yor milli tak?m hepten olay? bitirmi? ger?i iyi olan yok.

Yorum Yap

Aslı Yemliha Engin Tun? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                    G?r??lerinize sayg? duyuyorum.. Bana g?re de Semih T?rkiye'nin en iyi yerli stoperidir.. Hele ki ya? grubunu da g?z ?n?ne al?rsak yapt??? hatalar? ?ok ?nemsemiyorum ben.. Biz y?llarca ne e??ekler y?z?nden ne turnuvalara gidemedik, vars?n bu ?ocuk da yaps?n..

Ha kendi kalesine ayn? tarzda gol atma i?ine bir?ey diyemeyece?im ??nk? bence de bunun ad? ?anss?zl?ktan ?ok hatalardan ders ??karmaman?n bir devam?.. Bir ki?i de ??k?p bu adama "o?lum bak b?yle b?yle yap?yorsun, bu ?ekilde ka? defa kendi kalene gol att?n" demiyor mu diye d???nd?m gol? yedi?imizde.. ?n?allah bu konuda da d?zeltir kendini..

D?nk? ma?ta att??? gol?n ayn?s?n?. 3-2 yenildi?imiz Galatasaray ma??nda Quaresma att?rm??t? buna.Kendi kalesine att??? goller birbirinin kopyas?. Topa ?yle bir girmeye ?al???yor ki ge? m?dahale etti?i zaman kaleci kontrepiyede kal?p gol? yiyor.

Yorum Yap

Yorum Yap

Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                        Aslı Yemliha Engin Tun? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster

D?nk? ma?ta att??? gol?n ayn?s?n?. 3-2 yenildi?imiz Galatasaray ma??nda Quaresma att?rm??t? buna.Kendi kalesine att??? goller birbirinin kopyas?. Topa ?yle bir girmeye ?al???yor ki ge? m?dahale etti?i zaman kaleci kontrepiyede kal?p gol? yiyor.
                        Aynen Ramazan.. Quaresma'n?n att?rd??? o gol? de yazacakt?m ama dalg?nl?ktan unutmu?um Sen hat?rlatt?n..

Yorum Yap

Yerli kalitesinin bu kadar k?t? oldu?u bir jenerasyon daha gelmez heralde.

Terim yerine kim gelirse gelsin ?u jenerasyon ile bir?ey yapamaz.

Yorum Yap

Semih de semih... semih de semih
                            Al semih'ini bi tarafina sok.
                            Oguzhan kenarda, bilal oyunda.
                            Olcay kenarda, volkan sen oyunda.
                            Insallah daha beter olursunuz

LG-D802 cihaz?mdan g?nderildi

Yorum Yap

Haz?rl?k ma?lar?n?n amac? bellidir, ya as kadronu oynat?r sistemini oturtursun/yeni sistem denersin ya da g?rmek istedi?in oyuncular? oynat?r resmi ma?lar i?in performans?na bakars?n. D?n biz ne yapt?k anlamad?m ben. Bir 11 ??kt? as desen tam de?il g?rmek i?in oynatt??? desek tam de?il karman ?orman bi?ey. ??kanlar?n yerine girenler desen Tar?k d???nda yine ayn?. Tar?k zaten nas?l milli tak?mda olabiliyor oda ayr? ama neyse. Arkada? ?uan S?per Lig'de forma belli ba?l? adamlar var Olcay,Alper,Caner,d?n i?in sakatt? ama T?re,Bekir,Ozan Tufan,Mehmet Ekici,Bilal K?sa,k?smen ve Burak'a k?yasla Umut Bulut,kale i?in Babacan,Serkan K?r?nt?l?,bir de d??ar?dan Arda var. Zor olmamal? potansiyeli y?ksek O?uzhan,Semih,Ersan,Yusuf Erdo?an,Sefa Y?lmaz vb adamlarla bir harman yap?p adam ak?ll? hem gen? hem kaliteli bir tak?m yaratmak. Ama hala Hamit,o ??k?yor Sel?uk giriyor. Volkan ?en kurtar?c? gibi oyuna al?n?yor, Tar?k zaten kombine sahibi benim g?z?mde, Mevl?d iyi forvet ama bizim ?lke sistemi adama uymuyor Nuri gibi, bunu senelerdir ne ??z?yor ne anl?yor vs vs. Adam olmaz yani bu y?netim kafas?yla bu tak?m.

Yorum Yap

Aslı Murat Taskin tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                                fb li gs li futbolcular t?rkiye liginde hakemleri medyay? arkana alarak yapt???n kurdu?un bask?y? avrupada kuramass?n o g?c?n?z yok ??nk?.

ne soyunma hakem odas? bas?p her?eyi kolayla?t?ran ba?kan?n?z var nede eyyam yapacak hakeminiz.b?ylece b?t?n foyan?z ortaya ??k?yor kusura bakmay?n.
                                Aynen kat?l?yorum dostum.Tamamen kendilerini kand?r?yorlar.Balonlar? patl?yor ...

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X