Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
A Milli Tak?m Brezilya-Kazakistan ma?lar? aday kadrosu
??k?ş
X
-
O zaman hi? ?a??rmas?n abi. Ne gerek var?Aslı Volkan Alpaslan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOynamasin zaten daha iyi bize lazimAslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterVolkan ilk 11de ba?lay?p G?khan T?re ooyuna sonradan giriyorsa bana adaletten bahsetmeyin.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Bilal Pay tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterH?rvatlar ?iir gibi top oynuyodu sansiroda geri zekal? taraftar? y?z?nden ma? durdu
Bu ?talya Sirbistan yunanistan H?rvatistan aras?nda tuhaf bi trib?n rekabeti var...bunlara bosna bulgaristan Arnavutluk da eklenebilir...
Bir yorum yaz:
-
Aklima kavga da dayak yiyen cocugun, gidip abisini cagirmasi geldi.
Volkanda gitmis abisini cagirmis er meydanina.
Satirlar-kasaturalar havada ucusacak mactan sonra, acil servisler sabaha kadar calisir, emniyette izinler iptal edilmis.
Bir yorum yaz:
-
Serdar gibi adam daha ilk kez milli formayi giyiyor,milli takimda yenen haklarin,torpillerin en buyuk kaniti bu adam...
Bir yorum yaz:
-
Sonunda soktu T?re yi girer girmez ?nce Olcay ? pozisyona soktu sonra da Serdar a asist yapt?.Aslı Inan Sahin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOynamamalar? daha iyi sakatl?k yorgunluk ne gere?i var kendi aralar?nda oynas?nlar benceAslı Ahmet Tugrul Yarali tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBizim oyuncular? ne demeye al?yo milli tak?ma gassaray?n ??pleriyle antrenman ma?? yaps?nlar diye mi?
Bir yorum yaz:
-
H?rvatlar ?iir gibi top oynuyodu sansiroda geri zekal? taraftar? y?z?nden ma? durdu
Bir yorum yaz:
-
Oynamasin zaten daha iyi bize lazimAslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterVolkan ilk 11de ba?lay?p G?khan T?re ooyuna sonradan giriyorsa bana adaletten bahsetmeyin.
Bir yorum yaz:
-
Volkan ilk 11de ba?lay?p G?khan T?re ooyuna sonradan giriyorsa bana adaletten bahsetmeyin.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: