?u direkt?r yap?lanma diye gelen terim defolsun gitsin art?k.
Volkan bekir hamit mevl?t umut bu jenerasyon ne kazand?rd? bize?
Ben yenilse de futbol oynayan gen? tak?m izlemek istiyorum. Bu gaz bombas? taktik nam?na hi? bir ?ey yapamaz.
B?t?n oyuncular?m?z ?ak?l? oynuyor. Ne bek bindirme yapar ne merkez ortasahalar?m?z ceza sahas?na yak?n oynar. ?ki ver ka? bile yapam?yor tak?m.
----------------------------Mert(Ba?kas?da olabilir akl?ma bu isim geldi.)
G?khan g?n?l---?mer Toprak----Semih-------Caner(ismail)
-------------------------Topal---------------------------------
---------Alper (OZan)-----------Hakan (O?uzhan)----------
-----T?re------------------------------------------------Arda
---------------------------X------------------------------------
?u kadro ?s?ns?n art?k birbirine. ?simler de?i?ebilir. Anlatmak istedi?im yeni jenerasyon gelsin art?k verimsiz olsa da. Bu ay? ve t?revleri yeteri kadar kam emdi zaten.
Terim de bu tak?ma hi? bir ?ey veremez bu saatten sonra gidece?i tek tak?mda gsdir.
Volkan bekir hamit mevl?t umut bu jenerasyon ne kazand?rd? bize?
Ben yenilse de futbol oynayan gen? tak?m izlemek istiyorum. Bu gaz bombas? taktik nam?na hi? bir ?ey yapamaz.
B?t?n oyuncular?m?z ?ak?l? oynuyor. Ne bek bindirme yapar ne merkez ortasahalar?m?z ceza sahas?na yak?n oynar. ?ki ver ka? bile yapam?yor tak?m.
----------------------------Mert(Ba?kas?da olabilir akl?ma bu isim geldi.)
G?khan g?n?l---?mer Toprak----Semih-------Caner(ismail)
-------------------------Topal---------------------------------
---------Alper (OZan)-----------Hakan (O?uzhan)----------
-----T?re------------------------------------------------Arda
---------------------------X------------------------------------
?u kadro ?s?ns?n art?k birbirine. ?simler de?i?ebilir. Anlatmak istedi?im yeni jenerasyon gelsin art?k verimsiz olsa da. Bu ay? ve t?revleri yeteri kadar kam emdi zaten.
Terim de bu tak?ma hi? bir ?ey veremez bu saatten sonra gidece?i tek tak?mda gsdir.
Yorum Yap