?enli?i ka??rm???z. Pardon rezilli?i
Ne bekliyorduk ki.
Neyse Be?ikta?'?n ma??na 6 g?n kald? gerisini umursamayan da yok zaten...
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
A Milli Tak?m Brezilya-Kazakistan ma?lar? aday kadrosu
??k?ş
X
-
g?r?nt?leri yeni izledim, ?lkemizdeki tipik g?venlik g?revlileri i?te
kraldan ?ok kralc?d?r bu yal?nayaklar. g?r?nt? alay?m derken kendine t?rl? ?eyi hak g?ren gazeteciler ile yolu a?maya ?al???rken yine kendine her t?rl? ?eyi hak g?ren g?venlik?i ?at??mas? olmu?, zaten epey s?r?yor iti? kak?? sonra oyuncular gidince ortal?k kar???yor. G?zel olmu? b?yle ?at??ma ortamlar? laz?m bize zaten, herkes yesin birbirini.
Bir yorum yaz:
-
2002 d?nya kupas?ndaki heyecan?m? hat?rl?yorum da art?k milli tak?mdan ciddi ciddi nefret ediyorum maalesef. bug?n ma?tayd?m kalbim kazakistan ile idi bildi?in deplasman seyircisi gibi hissettim kendimi. zaten 2-0 olduktan sonra da ?o?unlukla telefonda internette tak?ld?m do?ru d?r?st bakmad?m bile ma?a. bitime 15 dakika kala da ??kt?m stattan.
maalesef ki aziz, fatih terim ve demir?ren ??l?s?ne bi ?ekilde futboldan tamamen el ?ektirilmedik?e, bunlar bunamad?k?a veya ?lmedik?e vs. art?k ?enol hocal?, o kazand???nda b?y?k sevin? kaybetti?inde ise b?y?k ?z?nt? veren, halk?n milli tak?m?na daha uzun s?re hasret kalacak, belki de bir daha hi?bir zaman g?remeyece?iz.
2002 d?nya kupas?nda t?rkiye ma?lar?nda sokaklarda insan kalmad??? zamanlar? hat?rl?yorum. g?ney kore ile oynanan 3.l?k ma??nda sokaktayd?m siz niye ma?? izlemiyorsunuz diyen balkon teyzelerini hat?rl?yorum. milli birlik beraberli?i sa?layan her?eyde oldu?u gibi milli tak?m? da sistematik bir bi?imde bitirip bir antipati unsuru haline getirdiler
Bir yorum yaz:
-
G?ntekin Onay'? bazen anlam?yorum.. ?ok kay?ts?z kal?yor.. Ahmet ?akar ??k?p neler s?yledi ya, izleyeniniz olmu?tur.. G?ntekin Onay bazen garip davran?yor..
Bir yorum yaz:
-
Koyu FB taraftar? bi kuzenim var derbiden sonra ki ilk kar??la?mam?zda bu y?l da Emre ve Volkan gitmezse yemin ediyorum ki b?rakaca??m bu Fener'i dedi.Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKendi tak?m taraftarlar?n?n akl? ba??nda olanlar? da sevmiyor bu adam?, bug?n tekrar hapise girsin ?? be? holigan d???nda kimse ?z?lmez. Bana g?re k???na teneke ba?lan?p kovalanaca?? g?nler ?ok yak?nAslı Burak Kocabas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAziz Y?ld?r?m ?lmeden bu ?lke futbolu rahatlamaz.
Adamlar bildi?in ter?r estiriyorlar. Araba gaza bast? g?venlikler tekme tokat dald?lar. Emir alm??lar belli biz gittikten sonra gazetecilere sald?r?n diye.
Bir yorum yaz:
-
Kendi tak?m taraftarlar?n?n akl? ba??nda olanlar? da sevmiyor bu adam?, bug?n tekrar hapise girsin ?? be? holigan d???nda kimse ?z?lmez. Bana g?re k???na teneke ba?lan?p kovalanaca?? g?nler ?ok yak?nAslı Burak Kocabas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAziz Y?ld?r?m ?lmeden bu ?lke futbolu rahatlamaz.
Adamlar bildi?in ter?r estiriyorlar. Araba gaza bast? g?venlikler tekme tokat dald?lar. Emir alm??lar belli biz gittikten sonra gazetecilere sald?r?n diye.
Bir yorum yaz:
-
Bir g?n in?allah bunu da d?verler de yine ??k?p g?venlik?iler her yerde kavga ediyor derAslı Kerem Vatansever tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFener rozeti takmad??? kald?.Aslı Ender Tuzcu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSinan Engine de valla helal olsun nas?l k?v?raca??n? savunaca??n? ?a??r?yor adam...
Adamlar meslekta?lar?n? bile savunmuyor arkada? ne Aziz y?ld?r?mm?? ne volkanm?? emreymi?...
Bir yorum yaz:
-
hakemler ve gazeteciler ba??m?za ??kard? bu emreyle volkan? zaten.
Bir yorum yaz:
-
Aziz babas?n?n oyuncular?na nas?l laf s?ylesin ki..Aslı Ender Tuzcu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSinan Engine de valla helal olsun nas?l k?v?raca??n? savunaca??n? ?a??r?yor adam...
Bir yorum yaz:
-
Fener rozeti takmad??? kald?.Aslı Ender Tuzcu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSinan Engine de valla helal olsun nas?l k?v?raca??n? savunaca??n? ?a??r?yor adam...
Bir yorum yaz:
-
Sinan Engine de valla helal olsun nas?l k?v?raca??n? savunaca??n? ?a??r?yor adam...
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: