Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

A Milli Tak?m Brezilya-Kazakistan ma?lar? aday kadrosu

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Serhat Senel
    yanıtladı
    ?enli?i ka??rm???z. Pardon rezilli?i
    Ne bekliyorduk ki.
    Neyse Be?ikta?'?n ma??na 6 g?n kald? gerisini umursamayan da yok zaten...

Bir yorum yaz:

• Serdar Erdo?u
    yanıtladı
    benim milli tak?m?mda BE??KTA?K diye bo?una s?ylemiyoruz..

Bir yorum yaz:

• Ahmet Tutku Sedir
    yanıtladı
    g?r?nt?leri yeni izledim, ?lkemizdeki tipik g?venlik g?revlileri i?te kraldan ?ok kralc?d?r bu yal?nayaklar. g?r?nt? alay?m derken kendine t?rl? ?eyi hak g?ren gazeteciler ile yolu a?maya ?al???rken yine kendine her t?rl? ?eyi hak g?ren g?venlik?i ?at??mas? olmu?, zaten epey s?r?yor iti? kak?? sonra oyuncular gidince ortal?k kar???yor. G?zel olmu? b?yle ?at??ma ortamlar? laz?m bize zaten, herkes yesin birbirini.

Bir yorum yaz:

• ?ner Mert ?zsoy
    yanıtladı
    2002 d?nya kupas?ndaki heyecan?m? hat?rl?yorum da art?k milli tak?mdan ciddi ciddi nefret ediyorum maalesef. bug?n ma?tayd?m kalbim kazakistan ile idi bildi?in deplasman seyircisi gibi hissettim kendimi. zaten 2-0 olduktan sonra da ?o?unlukla telefonda internette tak?ld?m do?ru d?r?st bakmad?m bile ma?a. bitime 15 dakika kala da ??kt?m stattan.

maalesef ki aziz, fatih terim ve demir?ren ??l?s?ne bi ?ekilde futboldan tamamen el ?ektirilmedik?e, bunlar bunamad?k?a veya ?lmedik?e vs. art?k ?enol hocal?, o kazand???nda b?y?k sevin? kaybetti?inde ise b?y?k ?z?nt? veren, halk?n milli tak?m?na daha uzun s?re hasret kalacak, belki de bir daha hi?bir zaman g?remeyece?iz.

2002 d?nya kupas?nda t?rkiye ma?lar?nda sokaklarda insan kalmad??? zamanlar? hat?rl?yorum. g?ney kore ile oynanan 3.l?k ma??nda sokaktayd?m siz niye ma?? izlemiyorsunuz diyen balkon teyzelerini hat?rl?yorum. milli birlik beraberli?i sa?layan her?eyde oldu?u gibi milli tak?m? da sistematik bir bi?imde bitirip bir antipati unsuru haline getirdiler

Bir yorum yaz:

• Yemliha Engin Tun?
    yanıtladı
    G?ntekin Onay'? bazen anlam?yorum.. ?ok kay?ts?z kal?yor.. Ahmet ?akar ??k?p neler s?yledi ya, izleyeniniz olmu?tur.. G?ntekin Onay bazen garip davran?yor..

Bir yorum yaz:

• Volkan Sürme
    yanıtladı
    Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Burak Kocabas tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aziz Y?ld?r?m ?lmeden bu ?lke futbolu rahatlamaz.

Adamlar bildi?in ter?r estiriyorlar. Araba gaza bast? g?venlikler tekme tokat dald?lar. Emir alm??lar belli biz gittikten sonra gazetecilere sald?r?n diye.
    Kendi tak?m taraftarlar?n?n akl? ba??nda olanlar? da sevmiyor bu adam?, bug?n tekrar hapise girsin ?? be? holigan d???nda kimse ?z?lmez. Bana g?re k???na teneke ba?lan?p kovalanaca?? g?nler ?ok yak?n
    Koyu FB taraftar? bi kuzenim var derbiden sonra ki ilk kar??la?mam?zda bu y?l da Emre ve Volkan gitmezse yemin ediyorum ki b?rakaca??m bu Fener'i dedi.

Bir yorum yaz:

• Baki Fatih Baykal
    yanıtladı
    O laflar sanayd? panda k?v?r k?v?r simd? karaktersiz

Bir yorum yaz:

• Yemliha Engin Tun?
    yanıtladı
    ROK ?erefsizi ilk kez do?ru konu?uyor )

Bir yorum yaz:

• Gökhan Özbaş
    yanıtladı
    Bitmi?iz biz.

Bir yorum yaz:

• Merter Erhuy
    yanıtladı
    Aslı Burak Kocabas tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aziz Y?ld?r?m ?lmeden bu ?lke futbolu rahatlamaz.

Adamlar bildi?in ter?r estiriyorlar. Araba gaza bast? g?venlikler tekme tokat dald?lar. Emir alm??lar belli biz gittikten sonra gazetecilere sald?r?n diye.
    Kendi tak?m taraftarlar?n?n akl? ba??nda olanlar? da sevmiyor bu adam?, bug?n tekrar hapise girsin ?? be? holigan d???nda kimse ?z?lmez. Bana g?re k???na teneke ba?lan?p kovalanaca?? g?nler ?ok yak?n

Bir yorum yaz:

• Ender Tuzcu
    yanıtladı
    Aslı Kerem Vatansever tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Ender Tuzcu tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Sinan Engine de valla helal olsun nas?l k?v?raca??n? savunaca??n? ?a??r?yor adam...
    Fener rozeti takmad??? kald?.
    Bir g?n in?allah bunu da d?verler de yine ??k?p g?venlik?iler her yerde kavga ediyor der Adamlar meslekta?lar?n? bile savunmuyor arkada? ne Aziz y?ld?r?mm?? ne volkanm?? emreymi?...

Bir yorum yaz:

• Murat Taskin
    yanıtladı
    hakemler ve gazeteciler ba??m?za ??kard? bu emreyle volkan? zaten.

Bir yorum yaz:

• Yemliha Engin Tun?
    yanıtladı
    Sinan Engine de valla helal olsun nas?l k?v?raca??n? savunaca??n? ?a??r?yor adam...
    Aziz babas?n?n oyuncular?na nas?l laf s?ylesin ki..

Bir yorum yaz:

• Kerem Vatansever
    yanıtladı
    Fener rozeti takmad??? kald?.

Bir yorum yaz:

• Ender Tuzcu
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X