Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
A Milli Tak?m Brezilya-Kazakistan ma?lar? aday kadrosu
??k?ş
X
-
En ?ok anlayamad???m konulardan biriside Volkan ay?sn?n kadroya s?rekli al?nmas?...
-
-
Fatih Terim en b?y?k balondur.
Hala adam da ?srar ediyorlar.
Haz?rl?k ma?? olsa da Brezilya ile oynuyorsun.
Ne rakip izlenmi?, ne organize bir atak var.
Hal? saha da oynuyorlarm?? gibi.
Mis gibi cebe at?yorlar paray?
Fatih Terim de iyi para al?yor.
Bir yorum yaz:
-
Alper ?st?nda? @AlperUstundag 16 sn.16 saniye ?nce?stanbul
Bomba! @FIFAcom Brezilya'n?n 1. gol?nde Volkan Demirel'e S?leyman Demirel;Semih Kaya'ya da Suat Kaya dedi! ?AKA G?B?
FIFA'da kafa buluyor herhalde
Bir yorum yaz:
-
Fatih Terim'e bak sen hele kaybetmeyi ??renmek gerekirmi?, her hafta hakemleri konu?uyormu?uz, lan kro daha iki sene ?nce ma? sonlar?nda ?lkeyi kim aya?a kald?r?yordu, bsg derler adama!
Bir yorum yaz:
-
yaln?z show tv'ye bir iki kelime bir ?ey s?yleyip no-post almak ?art olmu?. fatihin aslanlar?ym?? milli tak?m. gel de ?imdi.
Bir yorum yaz:
-
Adamlar fark yemenin ac?s?n? biliyor tabi empati yapt?lar da daha fazla atmad?lar
sa?olsunlar canlar?m ya
Bir yorum yaz:
-
Suan ntvsporda milli mac sonrasi programi var.
hasan ?a?, Hollanda-Turkiye maci icin Hollanda yenerse yerine; Hollanda da vurursa dedi ya
sonrada pardon dedi
Bir yorum yaz:
-
maci show tv vermis, avrupada seyredemedik. Show nedir arkadas, bu trt niye var, hayir ana g?revi iktidar yalakaligi yapmakti her d?nem biliyoruz, ama ?st?ne bir adimcik daha yok mu? Kac senedir isvicredeyim, daha hicbir milli macin devlet televizyonundan verilmedigini g?rmedim?
Her sey para her sey rant oldu, canina yandigim yavsak takimi. Oktay Eksi ne g?zel yazmisti; bunlar analarini bile para icin satarlar diye. Milyarlik saray dikmeye para var ama...
Zerrece milli heyecan kalmadi, birakmadilar. Sonra 4 yemisler, beter olun, az bile. Nasilmis, stad acilisinda politik sov yavsakligina benzemiyor degil mi, cakma imparator?
Bir yorum yaz:
-
gsliler 5 olsun diye dua ettiler resmen ma?tan sonra makara olmas?n diye hahaha
Bir yorum yaz:
-
Kazaklar?da yenemezsek imparatore ne dicek ?ok merak ediyorum do?rusu
Bir yorum yaz:
-
stadda olsam sahaya atlay?p
"o?lum ismail salak m?s?n? ne atlay?p duruyosun toplara sakatlanacaks?n" derdim.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: