bizimkiler sakatlanmadan donsunde baska derdim yok. milli takimda umrumda degil. iskeleti her takimdan 4 yiyen takimin oyuncularindan olusturmak ne tur bir adalet bilemiyorum.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
A Milli Tak?m Brezilya-Kazakistan ma?lar? aday kadrosu
??k?ş
X
-
Ben Kazaklar? destekliyorum . Onlarda T?rk . Hem grupta bizden daha iyi s?radalar ..
Bir yorum yaz:
-
her cagirildiginda sakatim ayagina yatmasa oynayacak ama kaan efendinin keyfini bekliyoruzAslı Hilmi Istanbul tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKaan Ayhan oynar bu tak?mda hakk? yeniliyor
Bir yorum yaz:
-
Abi adamlar?n kadrosunda profesyonel oyuncu yok ki do?ru d?zg?n. Normal yani o kadar ma? yenilmeleri, ama bizim milyonluk "futbolcular", medya ve bi k?s?m taraftar grubu kendilerini dev aynas?nda g?rd?kleri i?in bu yorumu yapmalar? normal.Aslı Metin Vardarbas tarafından Gönderilmiş Mesajı göster60 ma?tan fazlaym?? ?st ?ste yenilmeleri, hani biz 2-3 ma? 3 puan alamay?nca galibiyeti unuttu falan deniyor ya, bu adamlar ne yaps?nAslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterB?LG? l San Marino, Estonya ile 0-0 beraber kalarak ?lke tarihinde 2. kez bir ma?? gol yemeden tamamlad?. (1993 T?rkiye, 2014 Estonya).gif)
Bir yorum yaz:
-
60 ma?tan fazlaym?? ?st ?ste yenilmeleri, hani biz 2-3 ma? 3 puan alamay?nca galibiyeti unuttu falan deniyor ya, bu adamlar ne yaps?nAslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterB?LG? l San Marino, Estonya ile 0-0 beraber kalarak ?lke tarihinde 2. kez bir ma?? gol yemeden tamamlad?. (1993 T?rkiye, 2014 Estonya)
Bir yorum yaz:
-
adamlarin ilki biziz estonyanin ?nemi yokAslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterB?LG? l San Marino, Estonya ile 0-0 beraber kalarak ?lke tarihinde 2. kez bir ma?? gol yemeden tamamlad?. (1993 T?rkiye, 2014 Estonya)
Bir yorum yaz:
-
B?LG? l San Marino, Estonya ile 0-0 beraber kalarak ?lke tarihinde 2. kez bir ma?? gol yemeden tamamlad?. (1993 T?rkiye, 2014 Estonya)
Bir yorum yaz:
-
Oki doki bro g?nleri ?a??rm???mAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteryar?n macAslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMa? bug?n de?il miydi ya ben mi yanl?? hat?rl?yorum
Bir yorum yaz:
-
yar?n macAslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMa? bug?n de?il miydi ya ben mi yanl?? hat?rl?yorum
Bir yorum yaz:
-
Volkan ?en nedir ya?Aslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı göstervolkan- gokhan gonul - serdar aziz - semih - caner - volkan - selcuk - ozan - arda - olcay - burak
kazakistan 11'i olacakm??
Olcay'?n yerine de ba?ka birisi oynasayd? ke?ke. Bizden ne kadar az isim oynarsa o kadar iyi.
Bir yorum yaz:
-
Son 10 yildir okudu?um en iyi yorumAslı Huseyin Ozkoc tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbizim t?rk futbolu 2004de ?n?m?z kesildi?inde bitmi?tir.
aziz ozaman sportmence yollarla bizimle m?cadele etmeyi deneseydi ?uan ne d?nya kupas? nede avrupa kupas? ka??rm??t?k.
Bir yorum yaz:
-
volkan- gokhan gonul - serdar aziz - semih - caner - volkan - selcuk - ozan - arda - olcay - burak
kazakistan 11'i olacakm??
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: