Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

A Milli Tak?m Brezilya-Kazakistan ma?lar? aday kadrosu

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Alper Ugurlu
    yanıtladı
    Ya bu yabanc? hakemlere bay?l?yorum

Bir yorum yaz:

• Alican Osanmaz
    yanıtladı
    izlanda yazd?

Bir yorum yaz:

• Cem Ko?
    yanıtladı
    Her ma? millete bir d?zine k?f?r eden bu goril de?il mi? isabet olmu? b?rak?r belki milli tak?m? karaktersiz.

Bir yorum yaz:

• Bilal Ta???
    yanıtladı
    Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Bilal Ta??? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    R?dvan Dilmen a??r sa?mal?yor, muhtemelen sarho?.
    Valla ben her dedi?ine kat?l?yorum Bilal'im. Olmaz b?yle kepazelik.

Bug?n Volkan'? ?sl?klayanlar kendi tak?m?nda Melo'ya Burak'a sahip ??k?yor. Kesinlikle ?stanbul'da ma? oynanmamal?. Git ?zmir'e Urfa'ya. Hem stadlar?n full ?eker hem de b?yle kepazelik ya?anmaz.
    Senin R?dvan Dilmen'i izledi?ini anlam??t?m zaten abim

Benim sa?mal?yor dedi?im k?s?m bu osmanl?spor-amedspor bilmem ne k?yas?-muhabbeti yapt? ya, o k?s?m i?in dedim.
    Yoksa di?erleri kendi g?r???, t?pk? senin de belirtti?in gibi farkl?d?r ama sa?malamak filan de?ildir yani bana g?re.
    Farkl? illerde oynama olay?n? bende destekliyorum bu arada.

Bir yorum yaz:

• Ahmet Canyurt
    yanıtladı
    Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Valla ben her dedi?ine kat?l?yorum Bilal'im. Olmaz b?yle kepazelik. Yar?n Kad?k?y'de de Burak ?sl?klan?r. Bu mu yani.

Bug?n Volkan'? ?sl?klayanlar kendi tak?m?nda Melo'ya Burak'a sahip ??k?yor. Kesinlikle ?stanbul'da ma? oynanmamal?. Git ?zmir'e Urfa'ya. Hem stadlar?n full ?eker hem de b?yle kepazelik ya?anmaz.

Birak kadikoydede di?er karaktersizlere sovsunler bu sayede b?t?n karaktersizler temizlenir milli tak?mdan fena mi...

Bir yorum yaz:

• Fatih Kose
    yanıtladı
    Bu adam de?ilmiydi ana avrat k?f?r eden, ?nce efendi olacaks?n sonra sayg? bekleyeceksin. Sen futbolcunun tepesine z?pla, her olayda kalenden f?rla, sokak k?pekleri ile ilgili sa?ma sapan deme?ler ver ve sonra sayg? bekle, bu milli forma alt?nda bile olsa lay???n? bulmu?. TFF kesinlikle bu adama ceza vermeli, sen kimsin ki 11 a??kland???n bir tak?m? b?rak?p gidebiliyorsun.

Bir yorum yaz:

• Arda Çelikmaden
    yanıtladı
    a?a??l?k ?eki?melerinizin
    batas?ca egolar?n?z?n
    olmaz olas?ca ki?isel ??karlar?n?z?n
    sat?l?k kalemlerinizin yapt??? haberlerin
    kapitalist d?zenin oyunca?? olmu? futbolda balondan iki b?y?k yarat?p birbirine d??man etmenin
    k?sacas? 25 y?ld?r biriktirdi?iniz t?m pisliklerin sonucudur bu olay.
    al?n bir yerinize sokun art?k el birli?iyle bitirdi?iniz futbolu...

Bir yorum yaz:

• Gökhan Özbaş
    yanıtladı
    Valla ben her dedi?ine kat?l?yorum Bilal'im. Olmaz b?yle kepazelik. Yar?n Kad?k?y'de de Burak ?sl?klan?r. Bu mu yani.

Bir yorum yaz:

• Enver Eren
    yanıtladı
    Yar?n inan?lmaz ac?nd?r?caklar ay?y? , sosyal medyada, gazetelerde, yorumlarda... Yap?lan yanl?? milli oyuncaya b?yle yap?lmamal? felan diye...

Ama sorgulam?yacaklar hi? bunun gibi karaktersiz bir insan?n , milli formay? hakedip haketmedi?ini....

Milli tak?mda kadroyu de?i?tir dur sen ne fayda, kafay? de?i?tirmedikten sonra..

Bir yorum yaz:

• Enis Pusat
    yanıtladı
    R?dvan resmen g?cenmi?. Gorile ne k?f?r edildiyse benden de sana gelsin R?dvan. Tetik?i ?erefsiz.
    Ma?a gelecek olursak kazan?r?z ama rezil bi futbolla. Milli tak?m?n hi? bukadar umrumda olmad??? zaman olmam??t?. Belkide ?lke futbolundan iyice nefret etmemden kaynaklan?yor. Dua etsinler Be?ikta?'?m var. Sevdam?z b?y?k olmasa bu ?lkenin ne ligi izlenir ne milli tak?m?.

Bir yorum yaz:

• Kenan Yukseler
    yanıtladı
    http://www.tff.org/Resources/TFF/Doc...n-Talimati.pdf

MADDE 51 ? M?LL? M?SABAKAYA KATILMAMAK

(1) Yay?n yolu ile veya yaz?l? tebligata ra?men hakl? bir sebebi olmaks?z?n resmi veya
    ?zel milli m?sabakalara veya haz?rl?k ?al??malar?na kat?lmayan veya ge? kat?lan veya ?al??ma
    ve m?sabaka yerini terk eden futbolcular iki aydan bir y?la kadar m?sabakalardan men cezas?
    ile cezaland?r?l?r.

Bakal?m tff bu kural? uygulayabilcek mi?

Bir yorum yaz:

• Ahmet Murat Soyu?ur
    yanıtladı
    Ma?tan ?nce ?sl?kland?m diye stad? terk ediyor goril beyimiz . Bir daha bunu kadroya alanda en az onun kadar rezil karaktersizdir ..

Bir yorum yaz:

• Fuat Seymen
    yanıtladı
    Demba ba'ya etti?i k?f?r akl?mda.

fakt?rs?n gitsin ?erefsiz volkan.

Bir yorum yaz:

• Ahmet Canyurt
    yanıtladı
    Pasolig kufur edenleri tespit edip bi daha stada sokturmayacak...

(Sokturdu)

Bir yorum yaz:

• Bilal Ta???
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X